Transilvania Train, aventură cu trenul pentru toată familia în această vară! Cum vă puteți înscrie

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Transilvania Train a apărut ca un concept unic în România, ce își propune să educe publicul și să readucă în atenția acestuia experiențele autentice, tradițiile și valorile culturale.

Timp de 4 zile, participanții vor porni într-o aventură cu trenul prin inima Transilvaniei și vor intra în atmosfera tradițiilor și experiențelor cu specific transilvănean, bucurându-se de un program flexibil și personalizat. Printre activitățile recreative și educative organizate special pentru participanți se numără vizita unor localități și obiective turistice renumite, prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, până la workshop-uri de țiglărie tradițională – ”meșteșugul învelitorilor istorice transilvănene”, arhitectură săsească, echitație, degustări de vin sau chiar evenimente exclusiviste și rare, cum ar fi concertul Filarmonicii din Sibiu, organizat în Piaţa Mică din Sibiu sau concertul de orgă la Biserica din Sebeş.

Deși conceput ca un circuit complet cu un program susținut, Transilvania Train poate fi văzută și ca o mini-vacanță în familie. Acest lucru este validat și de cererea mare venită din rândul părinților cu copii de toate vârstele, conștienți de faptul că inclusiv plăcerea de a călători se învață de la vârste fragede. Astfel, dacă și cel mic din familie este la fel de curios și de aventuros ca părinții, experiența educativă în trei vine și cu beneficii: Transilvania Train oferă un bilet gratuit pentru copii sub 10 ani, alături de doi adulți, iar copii cu vârstele cuprinse între 10 și 14 ani beneficiază de un discount de 50% la pachet, alături de doi adulți.
Orice familie se va putea îmbarca într-o aventură condimentată cu activități culturale și gastronomice, iar micuțul va putea participa la activități potrivite vârstei lui. Cum programul este flexibil și se poate personaliza, adulții își pot alege exact workshop-urile care îi interesează, fiind siguri că simultan există alternative interesante și educative pe placul celui mic. Și, chiar dacă există activități separate, este cert că familiile vor vizita cetățile simbol ale Transilvaniei și vor petrece o vacanță de vis împreună, care va stimuli curiozitatea și va deschide orizonturile celui mic.
Aventura Transilvania Train are loc în perioada 31 august- 3 septembrie 2017 și constă într-o experiență unică în România, de-a lungul căreia vor fi explorate zone idilice ale Ardealului și obiceiuri și tradiții săsești.
Aventura începe pe www.transilvania-train.com/program.

Gratuitatea este valabilă pentru fiecare minor cu vârsta sub 10 ani, cazat alături de părinți, 2 adulți, în camera dublă twin sau matrimonială.
Promoția de 50% este valabilă pentru fiecare minor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, cazat alături de părinți, 2 adulți, în camera dublă twin sau matrimonială.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa