„Totul despre mame este ca sarea în bucate pentru o mamă!” Ce alte mesaje emoționante am primit la aniversarea celor 10 ani de existență a site-ului nostru

Totul despre mame a împlinit 10 ani de existență și am sărbătorit aniversarea noastră alături de cei peste 300.000 din comunitate. Iată câteva din mesajele primite!

Georgiana Mihalcea, redactor
scris pe
totul despre mame
Totul despre mame a împlinit 10 ani. Mulțumim pentru toate mesajele primite!

Totul despre mame este de 10 ani alături de tine. Copiii noștri au crescut împreună după sfaturile acelorași specialiști, le-am citit aceleași povești înainte de culcare, am plâns când o mamă din comunitatea noastră a suferit, ne-am bucurat când una dintre noi a reușit să scape de depresie ori copilul ei a trecut cu bine prin boală. Am fost în viața ta un deceniu întreg și mergem înainte, împreună!

În 2012, o mână de mame pline de entuziasm și dornice de a aduce în România principiile parentingului modern, alături de valorile tradiționale, și-au unit energia și au pus bazele unui proiect care a crescut de la an la an, formând între timp cea mai mare comunitate de mame din România –„Totul despre mame”.

Timpul a adus în această echipă alte mame, alți specialiști, iar fiecare articol a fost scris cu gândul la tine. Pentru că Totul Despre Mame este mai mult decât un site de parenting, este o comunitate, un loc în care TU, cea care citești aceste rânduri, ești personajul principal. Totul Despre Mame este totul despre tine!

„Am început să împart cu alte mame ceea ce am învățat în viața de părinte și de jurnalist, în urmă cu 5 ani, când am ajuns în echipa Totul Despre Mame. Punem în fiecare postare, în fiecare titlu, în fiecare mesaj, în fiecare articol, părticele din trăirile noastre, din experiențele noastre personale și tot ce știam că este mai bine pentru părinți, așa cum am aflat de la cei mai buni experți de la noi și din lumea largă. Sperăm ca mesajele noastre să ajungă la cât mai multe mame și viitoare mame și să le ajutăm să fie pregătite pentru provocările vieții de părinte, care a ajuns mai complicată decât oricând”.

Geta Roman, director editorial

„Să știi că informația adusă de tine într-o familie poate influența semnificativ creșterea, dezvoltarea și educația unui copil este un privilegiu și o mare responsabilitate! Sunt mândră să fac parte din echipa de redactori care a promovat de-a lungul timpului, prin intermediul totuldespremame.ro, parentingul blând, respectul față de copil și nevoile lui, deciziile informate, înțelegerea față de provocările vieții de părinte și empatia. Suntem o mare familie și îmi doresc să creștem împreună copii sănătoși și fericiți!”

Cristina Olivia Găburici, editor

„În urmă cu mai bine de 6 ani, când m-am alăturat echipei Totul despre Mame, am găsit o redacție cu mame, care fiind și jurnaliști, își doreau să transforme lumea într-un loc mai bun pentru copii. Fiecare text pe care l-am publicat am încercat să îl trec prin filtrul meu de părinte, să îmi dau seama dacă informația este de ajutor sau dacă, dimpotrivă, pune mai multă presiune pe cei care citesc. Am învățat la rândul meu multe, de la toți specialiștii cu care am vorbit, de la mamele care ne-au scris, de la medicii pe care i-am intervievat. Privind în urmă la toți acești ani, la cum a evoluat comunitatea noastră, am speranța că generația care a crescut cu Totul despre Mame este cea a copiilor iubiți necondiționat, tratați cu respect, care vor deveni adulții puternici și încrezători de mâine”.

Cristina Andreea Călin, redactor-șef

De curând, am sărbătorit, alături de întreaga comunitate, un deceniu de existență! Și cum cuvântul este principalul instrument cu care noi ajungem la voi, v-am rugat să ne spuneți ce a însemnat Totul Despre Mame pentru fiecare dintre voi în tot acest timp. Într-o singură zi am primit sute de mesaje! Le-am citit pe toate, cu inima plină de recunoștință: au fost cele mai frumoase cadouri!

Cuvintele voastre ne-au demonstrat că suntem pe drumul cel bun și ne vor da putere și energie pentru anii care vor urma!

În acest articol am selectat doar o mică parte din „cadourile” primite pe pagina noastră pe Facebook, dar am salvat toate comentariile și mesajele de la voi într-un document care a ajuns la fiecare membru al echipei noastre, ca cel mai de preț dar! Calde mulțumiri fiecăruia dintre voi!

  • Totul Despre Mame este „cartea” pe care ar trebui să o deschidă și citească orice mămică. (Ana-Maria Florea)
  • Totul Despre Mame m-a ajutat să am mai multă răbdare cu mine și să înțeleg că nu există mama perfectă, ci mama de care are nevoie copilul meu.” (Rodica Mihaela)

Cum spuneam de la început, copiii noștri au crescut împreună cu sfaturile acelorași specialiști. Mădălina Claudia Papa are nu unul, ci 3 copii, iar în creșterea lor Totul Despre Mame i-a fost zi de zi aproape:

  • „La muuulți ani frumoși alături de toate mămicile din comunitate! Fac parte din comunitatea Totul Despre Mame de 6 ani și jumătate și vă urmăresc cu același interes! Toate informațiile de care am nevoie, aici le-am găsit! Acum 6 ani, în calitate de proaspăt mămică a unui frumos băiețel, iar acum în calitate de mămică de gemeni. Mereu trebuie să fim informați pentru noi și pentru copiii noștri. Vă mulțumim pentru tot!”

Asemenea Mădălinei, o avem pe  Lydya Brașoveanu:

  • „Sunteți de o vârstă cu băiețelul meu Robert. Am crescut împreună și chiar ne-ați fost de mare ajutor în problemele pe care le întâmpinăm. Vă urmărim în continuare!”

Fanii activi sunt cei care comentează (aproape) zilnic, se implică activ în dezbateri. Iată unul dintre ei:

  • „La mulți ani!!! Pe mine m-au ajutat foarte mult diversele articole pe care le publicați și m-am relaxat mereu răspunzând la întrebările peste care dau tot timpul pe pagina voastră și nu mă pot abține (sau nu vreau!) să nu răspund! Îmi place la nebunie să stau să citesc poveștile mamelor care își deschid inima în fața noastră pentru a ne ajuta cu experiența lor. N-o să mă satur niciodată de întrebările voastre! (Cristina Ioana-fan activ)

În comunitatea Totul Despre Mame, nimeni nu este singur, nimeni nu este judecat! Empatia, respectul și prietenia sunt valorile în care credem. Luminița Nagy este unul dintre fanii noștri activi și se simte atât de bine când deschide site-ul nostru. Iată mesajul ei:

  • „Am devenit mamă a doua oară la 40 de ani…maaare provocare! Totul Despre Mame m-a făcut să mă simt mai puțin singură într-o lume în care mamele sunt tot mai tinere și parcă se uită puțin pieziș atunci când văd o mamă mai în vârstă cu un bebeluș. M-a ajutat de asemenea cu articole despre cum să depășesc unele etape care păreau prea provocatoare pentru mine și este pagina în care caut mereu ajutor atunci când mă simt depășită de situație. Vă mulțumesc că existați și vă recomand oricărei mămici care are nevoie de sfaturi!”
Fiecare mesaj primit de la voi ne-a umplut inima de bucurie!

„Nu m-am simțit singură alături de voi!” (Adina Gavril Zbângu)

În comunitatea noastră nu sunt doar mame, ci și tați, bunicuțe, mătuși și unchi! Iar asta ne bucură nespus! Pentru că un copil înconjurat de atâta iubire va crește armonios și se va dezvolta frumos!

Frusina Florea este o minunăție de bunicuță! Este alături de noi din iubire. O iubire atât de mare pentru nepoții domniei sale, încât citește pe nerăsuflate articole de parenting modern pentru a ține pasul cu noile tendințe în educația nepoților săi! Jos pălăria, doamna Frusina!

„Am citit cu interes articolele Totul despre mame, pentru a fi în pas cu metodele de parenting, astfel încât să pot să o ajut pe fata mea în creșterea armonioasă a nepoțeilor! Mulțumesc! La mulți ani! La cât mai multe articole de interes pentru mămici, bunici și mai ales copii!”

  • „Fiind însărcinată în al treilea trimestru de sarcină am fost diagnosticată cu diabet gestațional. Neștiind mare lucru despre acest diabet m-am panicat și câteva zile nu am fost ok. Pot spune că și articolele de pe pagina voastră m-au ajutat să trec mai ușor peste acest diabet și să aduc pe lume un copil frumos și sănătos!” (Gabry Gabriela)

Totul Despre Mame este comunitarea în care fiecare membru are dreptul la o informare corectă, la empatie și la o exprimare a modului de implicare în creșterea și dezvoltarea copilului său! Aici nu vei fi singură, pentru că-n jurul tău, la un click distanță, vor fi zeci de mii de părinți dornici de comunicare!

  • „Sfaturile regăsite pe site-ul vostru au fost pentru mine precum „sarea în bucate” sau „sfatul potrivit la momentul potrivit!” (Maria Daniela Pacala)
  • Totul Despre Mame m-a ajutat foarte mult când am avut o problemă cu bebe, m-a ajutat să trec peste depresia de după naștere, m-a ajutat să mă adaptez mai bine la viața de mămică! Mulțumesc mult!” (Oana Cristina Panait)
  • „Apreciez sfaturile de la psihologi pe care le găsesc pe pagină, însă și pe cele ale nutriționiștilor, pentru că, trebuie să recunoaștem, e destul de greu să hrănim sănătos un copilaș în epoca asta care ne ofră, parcă, prea multe!” (Tincuța Karda)
  • „Am văzut multe postări care m-au motivat și în care m-am regăsit. Am găsit multe trucuri și metode în relația mea cu cel mic. Toate sfaturile și informațiile mi-au fost de ajutor!” (Cătălina Munteanu)
  • „Am învățat lucruri noi din postări și din comentarii. Totul Despre Mame m-a ajutat sa fiu cel mai bun părinte pentru copiii mei.” (Adriana Turloi)

Da, și tații sunt în comunitatea mamelor, iar asta ne dovedește cât de implicați sunt în creșterea și educarea lor iată două din multele mesaje primite de la ei:

  • „Ne-ați ajutat pe mine și pe soție, să fim mai bine informați, mai bine pregătiți pentru provocările de părinți, să știm mai bine la ce să ne așteptăm!” (Zso Toth)
  • „În Totul Despre Mame am găsit sfaturi utile și binevenite despre cum să-mi înțeleg copilul și să mă calmez când trebuie explicat cu amănunte ce este bine pentru el. Mulțumesc!” (Stoica Vlăduț)
Totul despre mame este site-ul numărul 1 de parenting din România si în anul 2021.

Suntem o comunitate puternică care are în centru dorința de a fi părinți mai buni, mereu informați din surse corecte. Ne găsiți atât pe totuldespremame.ro, cât și pe:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa