Totul despre mame, site-ul de parenting nr. 1 din România și în 2021

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
totul despre mame

Site-ul dedicat informării și educării părinților „Totul despre mame” este din nou liderul detașat al segmentului de parenting în anul 2021, după ce în 2019 și 2020 a avut aceeași poziție fruntașă. Pentru anul 2021 site-ul a înregistrat, conform datelor raportate de BRAT, peste 14 milioane de cititori unici și aproape 30 de milioane de afișări.

Pe lângă subiectele despre îngrijirea copiilor după cele mai noi recomandări internaționale, anul 2021 a adus multe proiecte speciale cu parteneri precum Rețeaua de Sănătate „Regina Maria”, Nivea, Unicredit, Secom, Synevo, Napolact, H&M sau Disney.

De asemenea, platforma online gazduiește mărturiile mamelor despre experiențele din maternitătile romanesti, dar și webinarii online cu experți de top, dedicate sănătății fizice și psihice a copiilor.

De-a lungul timpului, site-ul de parenting „Totul despre mame”, lansat pe piață în anul 2012, s-a remarcat prin inițiative de susținere a parentingului modern, bazat pe cele mai noi sisteme cunoscute la nivel internațional, prin aducerea în țară, la conferințe susținute la București și Cluj, a unor experți în parenting precum Alfie Kohn și Laura Markham. Site-ul a susținut și traducerea în limba română a numeroase cărți de parenting, în colecția „Cărțile părinților”.

Pentru 2022, ne propunem diversificarea conținutul prin lansarea de produse digitale noi destinate părinților și implementarea de noi parteneriate, care să ajute la creșterea brand awareness-ului.

Totul despre mame face parte din ZYX Publishing Group, care funcţionează ca regie de publicitate pentru site-urile Recorder.ro, SmartLiving.ro, Lovedeco.ro și Panorama.ro. Misiunea noastră este să oferim părinților informații de încredere, documentate împreună cu specialiști, într-un mod autentic și organizat, care să creeze comunități de părinți iubitori și copii fericiți.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa