Solgar, lider mondial pe piaţa suplimentelor alimentare, se lansează oficial în România

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Suplimentele nutritive recunoscute și medaliate la nivel mondial, Solgar, au fost lansate oficial pe piața din România, aducând în atenția publicului o gamă variată de produse specializate, adaptate nevoilor nutriționale ale consumatorului.

Primul produs Solgar a fost lansat pe piață în 1947, fiind creat de către doi farmacişti şi un medic specializat în medicină holistică. Viziunea care a stat la baza fondării Solgar a fost de a furniza clienţilor produse de calitate superioară, bazate pe cercetare ştiinţifică de ultimă oră. În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.

Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.

Preocuparea pentru siguranța mediului înconjurător a fost întotdeauna o prioritate pentru Solgar, care utilizează apă purificată și unități de producție ecologice, ce includ sisteme de filtrare a aerului și structuri speciale de reducere a poluării fonice. În plus, Solgar utilizează flacoane din sticlă, 100% reciclabile, care păstrează stabilitatea, potențând proprietățile substanțelor nutritive și plantelor care se regăsesc în compoziția suplimentelor alimentare.

Solgar intră pe piaţa din România cu o gamă vastă de produse, din categorii variate precum: aminoacizi, antioxidanţi, stimularea digestiei, acizi graşi esenţiali, fibre, suplimente alimentare cu extracte din plante, gold specifics, minerale, multivitamine, produse pentru juniori, probiotice, proteine, suplimente specializate, superalimente, vitamine și suplimente pentru controlul greutăţii.

ISOPLUS este compania care importă brandul Solgar pe piaţa din România. Președintele și Directorul General ISOPLUS România, importator și reprezentant Solgar în mai multe țări, George Kotsiopoulos, a declarat că „Solgar este una dintre cele mai mari companii de suplimente alimentare la nivel mondial și aplică constant normele de bune practici de fabricație. Produsele noastre sunt fabricate și ambalate în laboratoare și fabrici Solgar din SUA, fiind astfel supuse unor controale foarte stricte. Ştim că ceea ce ne diferenţiază de celelalte produse de pe piaţă este calitatea şi grija pentru alegerea ingredientelor naturale, care reprezintă un avantaj competitiv esenţial.”

Lista tuturor distribuitorilor de suplimente alimentare Solgar o puteți găsi pe site-ul www.healthyme.ro. Mai multe informații despre brand și produse sunt disponibile pe www.solgar.com, dar și pe pagina de Facebook.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa