Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. ”Fetița noastră este sănătoasă, este perfectă!”

Cristina Călin, redactor
scris pe
smiley și gina pistol
Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe de 3,230 kg și 51 cm.

Smiley a devenit tată pentru prima dată. Partenera lui de viață, Gina Pistol, a născut o fetiță, la o maternitate privată din București.

Anunțul privind nașterea a fost făcut de Smiley pe contul lui de Facebook.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătosă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)”

Smiley, pe contul lui de Facebook

Formează un cuplu de mai bine de 4 ani

Cei doi formează un cuplu de aproape 4 ani timp în care și-au ținut relația la distanță de ochii tuturor. S-au ascuns multă vreme de ochii curioșilor și abia după doi ani de relație au făcut totul public. 

„Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, declara Gina Pistol.

Smiley: ”2020, cel mai frumos an pentru mine!”

Nici sarcina nu au anunțat-o decât atunci când lucrurile au fost destul de evidente. De atunci, Gina Pistol și-a purtat cu mândria burtica de gravidă, iar Smiley a mărturisit în nenumărate rânduri cât de fericit este în așteptarea bebelușei.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.”, a spus cântărețul.

Pe fetiță o așteaptă o cameră roz pudrat

Gina Pistol și Smiley s-au pregătit din timp pentru venirea pe lume a primului lor copil. Ei au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz-pudră. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din încăpere. Nerăbdarea de a-și cunoaște fetița a fost mare, astfel că Gina Pistol și-a pregătit de ceva vreme geanta pentru maternitate.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta Antenei 1 într-o filmare postată pe social media de curând.

Pentru vedeta TV ultima perioadă a sarcinii nu a fost tocmai ușoară. D”e ceva vreme încoace nu dorm, dar aseară mi-a fost foarte greu pentru că am niște dureri în articulații groaznice. Ca să nu simt durerea, trebuie să mă plimb prin casă. Și, pe lângă asta, am și niște arsuri. Doamne, eu am crezut că s-au terminat arsurile, dar am niște arsuri vai… pot să scot flăcări. Bietul Andrei, nu-l las deloc să doarmă”, a mărturisit ea într-o postare pe Instagram.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa