Secom ajută 500 de refugiați din Ucraina cu cazare, hrană, asistență socială și psihologică, suport juridic

Ileana Mirescu
scris pe

Secom Healthcare Group, organizație de referință pe piața de suplimente alimentare din România, continuă să sprijine familiile greu încercate de războiul din Ucraina și ajută peste 500 de refugiați: mame, copii, copii cu autism și bătrâni care au reușit să fugă din calea gloanțelor.

După ce a donat peste 5000 de suplimente alimentare pentru suport fizic și psiho-emoțional, prin intermediul Asociației Zi de Bine, Secom® se alătură acum eforturilor Fundației Regale Margareta a României și susține în perioada martie-iunie 2022 peste 250 de refugiați din București, asigurând acestora cazare, hrană, asistență pentru copii și consiliere socială.

De asemenea, compania a decis să fie alături de mamele și copiii cu tullburări de spectru autist din Ucraina, care locuiesc pe termen mediu în Casa Autism Voice.  În refugiul recent deschis, cei 21 de beneficiari se pot bucura nu doar de o locuința sigură, hrană, ci și de evaluare, terapie în cadrul grupurilor de socializare și de consiliere psihologică specializată.

„Situația vecinilor din Ucraina, veștile zilnice despre atrocitățile la care este supus curajosul popor ucrainean ne întristează profund. Ne concentrăm însă pe ce putem face, astfel încât să oferim un strop de bine și de speranță familiilor greu încercate care au ajuns în România. Solidaritatea, umanitatea sunt singurele care pot ajuta în astfel de vremuri”, declară Lucia Costea, cofondator&CEO Secom.

Sub umbrela programului de filantropie Secom Împreună În Slujba Binelui, compania a lansat și o acțiune internă #SecomAjutaUcraina prin care oamenii din echipă pot dona produse necesare refugiaților –  îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă etc – sau pot face donații în bani.

Și pentru că astăzi, mai mult ca niciodată, e important să fim solidari, puteți contribui și voi cu o donație, oricât de mică, aici:

FUNDAȚIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI – Cod fiscal: 10981730,

Cont bancar RO77 BACX 0000 0001 2931 2250 / LEI    – UniCredit Bank –  Ajutor pentru refugiați

Despre Secom Healthcare Group

Secom Healthcare Group a fost creat în 2021, în jurul Secom®, o companie antreprenorială de referință pe piața din România, care și-a construit o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de produse naturale premium pentru sănătate și frumusețe.

Grupul este alcătuit din 4 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestionează portofoliul de produse de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordonează lanțul de magazine fizice Secom precum și platforma online secom.ro, Good Routine® –   brandul propriu de suplimente alimentare și Verithera – Clinica de Medicină Funcțională și Integrativă.

Secom Healthcare Groupare în prezent o echipă de 200 de oameni și un portofoliu de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale, realizate de producători internaționali de renume, precum și un portofoliu variat de servicii medicale și terapii complementare – oferite în cadrul clinicii Verithera din Enayati Medical City.

Mai multe detalii pe www.secom-healthcare.com.    

  .

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa