Robert de Niro a devenit din nou tată, la 79 de ani. Primul copil al actorului are 51 de ani

Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la vârsta de 79 de ani. Bărbații care au copii târziu au risc mai mare de a transmite defecte genetice copiilor, spun medicii.

Laura Udrea, redactor
scris pe
Robert de Niro tată
Actorul Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară. De Niro are 79 de ani. FOTO: Shutterstock

Celebrul actor Robert de Niro și-a uimit audiența după ce a mărturisit recent într-un interviu pentru ET Canada că a devenit tată pentru a șaptea oară. Mărturisirea actorului a venit brusc, după ce reporterul l-a întrebat despre noul film de comedie pe care actorul îl promovează – About My Father (n.red.: Despre tatăl meu). Actorul are 79 de ani, iar primul lui copil are 51 de ani.

Robert de Niro și-a șocat audiența declarând într-un interviu recent că tocmai a devenit din nou tată la vârsta de 79 de ani. Actorul nu a spus cine este mama acestui copil, însă a fost categoric în ceea ce privește faptul că este al său: „Tocmai am devenit tată”, a dezvăluit el. Vedeta a continuat, explicându-și abordarea față de paternitate: „În ceea ce mă privește, nu există nicio cale de a ocoli o asemenea veste. Nu-mi place să stabilesc norme și lucruri de genul acesta. Dar, uneori, nu ai de ales”, a explicat el.

Despre tatăl Robert De Niro

Starul din trilogia Nașul a fost căsătorit de mai multe ori, căsnicii din urma cărora au rezultat 6 copii. De Niro și prima lui soție, actrița Diahnne Abbott, au devenit părinții adoptivi ai unei fete, Drena (astăzi în vârstă de 51 de ani) și naturali ai unui băiat, Raphael (46 de ani azi). Căsătoria a durat din 1976 până în 1988.

În 1995, De Niro a devenit tatăl a doi gemeni, Julian și Aaron, în vârstă de 27 de ani astăzi. Mama lor este modelul Toukie Smith. De Niro mai are un fiu, Elliot, în vârstă de 25 de ani și o fiică, Helen Grace (în vârstă de 11 ani), împreună cu fosta lui soție, Grace Hightower. Helen Grace a fost obținută de cuplu cu ajutorul unei mame surogat. Luna aceasta, Robert de Niro a devenit din nou tată, la vârsta de 79 de ani.

Tiffany Chen este mama ultimului copil a lui De Niro

Dar cine este Tiffany Chen? Tiffany Chen este instructor de arte marțiale. De Niro și Chen s-au cunoscut se pare încă din 2015, pe platourile de filmare de la The Intern. Deci, cu vreo 6 ani înainte de a începe idila lor. Relația dintre De Niro și Chen ar fi început prin 2021. Deși și-au ținut relația cât mai departe de ochii curioșilor, cei doi au fost fotografiați petrecându-și vacanța de vară în Franța, în 2021 (zice Page Six aici) și în Spania, în 2022.

Ce riscă copiii care au tați în vârstă

Riscul ca un tată în vârstă de 40 de ani să ofere copilului său gene defecte este de două ori mai mare decât în cazul unui bărbat de 20 de ani. Iar în cazul unui bărbat care devine tată la vârsta de 70 de ani, creşte riscul de opt ori. Este demn de remarcat faptul că au fost observate corelaţii similare în ceea ce priveşte vârsta mamei. „La bărbaţi, este indicat că până la 40 de ani să aibă primul copil. La ei este destul de important și stilul de viaţă, care poate afecta materialul genetic, indiferent de vârstă”, a explicat pentru Totul despre Mame dr. Andreas Vythoulkas, expert în infertilitate.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa