Comunicat de presă: RESERVED a lansat magazinul online pentru România

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Începând cu luna decembrie, Reserved este disponibil online pentru toți iubitorii de stil din România

Disponibil în 10 țări din Europa, brandul de fashion Reserved și-a extins acum opțiunea de shopping online pentru clienții din România.

Cu 8 magazine deschise în România, stilul Reserved este deja binecunoscut publicului român, iar de acum, este disponibil în toată țara, la un click distanță. Dacă nu ai un magazin Reserved în apropiere sau pur și simplu nu ai chef să mergi la cumpărături, poți oricând să-ți faci cumpărăturile din noul magazin online, în câteva minute pe http://www.reserved.com/ro/ro.

Noul magazin online găzduiește toate conceptele Reserved pe care le găsești și în magazine: liniile dedicate femeilor – Office, Street Fashion, Young; liniile pentru bărbați – City, Casual, Young și categoria Kids. În plus, pe lângă oferta variată pe care o poți regăsi în toate magazinele Reserved, în magazinul online vei găsi colecții limitate, tendințe, recomandări de stil și piese disponibile exclusiv online.

În magazinul online, pasionații de modă și stil pot vizualiza ușor toate colecțiile și look-urile Reserved și se pot inspira din campaniile și selecțiile tematice disponibile exclusiv online. Dacă te simți fără inspirație, în magazinul online vei găsi și o serie de look book-uri tematice precum 1970’s Luxe sau Modern Utility care iți vor inspira stilul și vor aduce noi povești surprinzătoare în garderoba ta de zi cu zi.

Bucură-te de sesiunea ta de shopping pe http://www.reserved.com/ro/ro!

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa