Program special de Ziua Copilului: Carnavalul Copilăriei la AFI Cotroceni. Două zile de distracție garantată!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
copil pictura pe fata

Ce surprize le-ai pregătit celor mici de 1 iunie? Nu ai avut timp să pui la cale un plan interesant? Ei bine, am găsit pentru tine nu una, ci două zile de distracție.

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită cu mult fast printr-un carnaval așa cum merită cele mai importante ființe din viața noastră. Pe 1 și 2 iunie ești invitată cu întreaga familie în AFI Cotroceni din București, la Carnavalul Copilăriei. Timp de două zile veți putea petrece împreună, fără să vă plictisiți nici măcar o secundă.

În program: peste 30 de activități care includ club de slime și Crazy Party

Petrecerea începe pe 1 iunie la ora 12.00, ca să aveți timp de un mic-dejun copios, și se termină pe 2 iunie la ora 20.00. Peste 30 de activități îi vor bucura pe copii și vor crea amintiri de neuitat.

Programul de sâmbătă, 1 iunie, cuprinde o paradă a clovnilor pe catalige și a statuilor vivante. După ce se vor distra cu aceștia, micuții vor putea participa la ateliere de făcut măști, iar la Atelierul Frozen vor putea să confecționeze și să decoreze coroana Elsei. Alături de ei vor fi și Spiderman și Anna care se vor juca cu cei mici. În premieră, va fi amenajat în AFI Cotroceni cel mai mare club de Slime iar copiii vor putea să aibă parte de transformări fantastice la Crazy Party.

Tot sâmbătă, 1 iunie, participanții la Carnavalul Copilăriei vor putea să urmărească și o piesă de teatru, vor avea parte de un Crazy Party și apoi își vor putea face poze la Cabina foto special amenajată. Henry Ariciul îi va conduce în lumea virtuală, vor putea participa la un workshop de graffiti și vor modela baloane. Nu va lipsi popcornul, care este oferit de organizatori.

Duminică cu veselie, Olaf, Catwoman și vată pe băț

Duminică, tot între 12.00- 20.00, veselia va fi asigurată de Olaf și Catwoman. Va fi o explozie de energie în toate sesiunile de dans alături de clovni. Copiii se vor picta pe față sau se vor putea tatua provizoriu. În AFI Cotroceni va fi prezent Bubble Man, care îi așteaptă alături de el pentru a face baloane uriașe de săpun.

Tot duminică este organizat și atelierul de chimie Happy Chemistry, unde vor lua parte la experimente spectaculoase cu gheață carbonică. Invitați speciali sunt artiștii de la Opera Comică pentru Copii care vor susține un spectacol.

De data aceasta, desertul, asigurat tot de organizatori, este vata de zahăr. Nu sunt uitați nici cei mari: părinții cărora le este dor de copilărie pot participa la șotronul interactiv alături de copiii lor.

Copiii vor avea parte de o petrecere pe cinste și de suficient spațiu de distracție având în vedere că AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România. La ateliere pot participa și părinții așa încât va fi o modalitate foarte plăcută de a petrece timp de calitate împreună, cu personaje pe care copiii le îndrăgesc. Dacă vă este teamă că al vostru copil este prea mic pentru a fi implicat în activitățile organizate în cele două zile, organizatorii vă liniștesc: nu contează vârsta pentru că au fost pregătite surprize pentru toți micuții.

Detalii despre toate activitățile pentru copii pregătite pe 1 și 2 iunie sunt disponibile pe www.AFICotroceni.ro, dar și pe pagina de Facebook AFI Controceni

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa