Preţuieşte viaţa cu Andreea Marin la Itsy Bitsy FM

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
Andreea Marin la Itsy Bitsy

Andreea Marin la Itsy Bitsy FM!

Surpriza anului la Itsy Bitsy FM este intrarea în grila de programe a emisiunii “Preţuieşte viaţa” realizată de Andreea Marin. Din 18 mai, vocea ei se va auzi de luni până vineri la radio, iar poveştile ei emoţionante, care vor fi postate pe www.itsybitsy.ro, vor aduce inspiraţie publicului pentru o viaţă preţuită cu adevărat.

“De ce există întâlnirile noastre de la Itsy Bitsy şi ce povestim în cele câteva minute în care vom evada împreună din vârtejul grijilor de zi cu zi? Am trăit până acum cât alţii în o sută de ani şi fiecare experienţă memorabilă mi-a adus învăţături pe care merită să le împărtăşesc oamenilor.  Cred că ceea ce a fost bun pentru mine, poate fi bun şi pentru tine.” e de părere Andreea Marin.

În noile emisiuni “Preţuieşte viaţa” de la Itsy Bitsy FM Andreea Marin împărtăşeşte amintiri impresionante din viaţa ei şi povesteşte despre oamenii speciali cu care a avut şansa să se întâlnească din belşug în cei 40 de ani. Ea oferă din experienţa ei idei practice de sănătate, frumuseţe şi mai ales împărtăşeşte din secretele fericirii ei în familie. Întoarcerea la rădăcini, către natură, o fetiţă pe care o adoră şi un soţ pe care îl iubeşte mult, sunt doar câteva dintre ingredientele vieţii pe care Andreea a învăţat să o preţuiască din plin.

“Este o mare bucurie să putem oferi publicului nostru întâlnirile zilnice cu Andreea Marin. Împărtăşim valori comune şi sfaturile ei suntem siguri că vor aduce bucurie şi nădejde în familiile ascultătorilor noştri, dar şi inspiraţie pentru a trăi mai frumos, în viaţa aceasta agitată.” declară Nadia Tătaru, Director general Itsy Bitsy FM.

Emisiunea “Preţuieşte viaţa” va fi difuzată la Itsy Bitsy FM zilnic în timpul săptămânii, în intervalele de emisie dedicate părinţilor, la orele 10:40 şi 16:40, şi va putea fi găsită, în format video, on-line pe canalele Itsy Bitsy.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa