Peste 6.000 de mame vor participa la târgul Baby Boom Show

Theodora Fintescu, redactor
scris pe
Târgul începe joi, 8 martie, si durează patru zile.

Târgul Baby Boom Show se va deschide joi, 5 martie, la Romexpo, Pavilionul B1, iar organizatorii anunță că peste 6.000 de mame au descărcat deja invitația online pentru a intra în primele două zile ale târgului.

O mie de gravide, mame și tați s-au înscrisi la cursurile organizate în cadrul evenimentului și vor fi prezenți 160 de copii interpreți, mici actori și dansatori, care vor urca pe scenă pentru a performa sau pentru a participa la ateliere creative din cadrul programului artistic. 

Branduri participante la târg

În privința expozanților, Târgul Baby Boom Show numără 150 de standuri cu produse și servicii pentru gravide și copii sub 7 ani. Cele mai mai mari branduri destinate acestor categorii vor fi, de asemenea, prezente în perioada 5 -8 martie, la Romexpo. Discount-urile anunțate de expozanți sunt generoase: între 15-80% la o serie de produse și servicii.

Măsuri sanitare pentru expozanți și vizitatori

Pentru a se asigura că târgul se va desfășura în condiții de siguranță, organizatorii au luat o serie de măsuri:

  • Dispensere sanitare echipate cu dezinfectant vor fi instalate în locația festivalului
  • De asemenea, la intrare, va exista personal dotat cutermometre cu infraroșu, pentru măsurarea temperaturii corpului fiecărei persoane (vizitator, expozant, organizator)
  • Toaletele beneficiază de igienizare suplimentară și vor fi dotate cu dispensere
  • Târgul Baby Boom Show se desfășoară într-un spațiu expozițional generos – 6000 de metri pătrați, cu toate normele de siguranta respectate si cu masuri de protectie ridicate.
  • Recomandăm cu insistență expozanților și vizitatorilor să urmeze îndrumările și protocoalele anunțate de autoritățile mandatate să comunice în privința Coronavirusului. #SurseOficiale

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa