Pe 25 aprilie, se lansează NAkids Club

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

În aprilie, NAKED anunță, face loc, dă poftă pentru #‎kidsland‬

Pe 25 aprilie, NAKED PR lansează NAkids Club, acele momente de poveste pe care ne dorim să le împărtășim împreună cu cei mai iubiți dintre pământeni.

Pentru că bunele maniere nu se demodează niciodată, pe 25 aprilie vă invităm la primul curs de stil personal, modă și bune maniere susținut de Ana Morodan în cadrul clubului. Cursul se adresează fetițelor cu vârste curprinse între 4 și 7 ani.
Când și cum se răspunde la salut, cum trebuie să te porți la masă, atitudine corporală, cum să te prezinți și arta conversației sunt doar câteva dintre lucrurile pe care copiii le vor experimenta la cursul de maniere elegante, totul sub formă de joacă și roll-playing.

„Mulți înțelepți în lumea asta mare, dar unul singur e Mr. Sebastian, homarul sfătos din Mica Sirenă. A fost primul meu profesor de stil și de la domnia știu că: “fiecare avem stilul nostru, tot ce trebuie să facem e să îl lăsăm să iasă la lumină și să cucerească. Și mai presus de toate, trebuie să fim noi înșine”.
Stylish kids, super-părinți și bunici, ne vedem la NAkids Club, la primul curs de stil personal, modă și bune maniere by Ana ca Zăpada”, spune Ana Morodan.

Am pregătit pentru cei mici mere roșii, pelerine N și tiare și multe informatii și voie bună.

În cadrul acestui Club vom oferi copiilor o educație sinceră, de poveste, cu pilde pentru o viață, pofta de joacă și gust pentru momente și detalii drăgălașe.

La NAkids Club vrem să îi învățăm pe cei mici arta de a înțelege, de a întreba și de a afla împreună cu profi, zâne și magicieni, care știu că doar lecțiile cu vise sunt cele care contează.

Detalii despre agenda cursului și înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa