O atletă americancă nu se rușinează de corpul ei, marcat de două sarcini

Raluca Dumitrică
scris pe

Urmele lăsate de două nașteri nu au împiedicat-o pe atletă americancă să se expună public

La 32 de ani, Stephanie Rothstein Bruce, o atletă americancă mamă a doi copii încă mici, a stârnit rumoare în online cu o serie de imagini în care abdomenul sau „imperfect” era complet expus.

Stephanie Rothstein Bruce, o alergătoare profesionistă ce a luat o pauză de la activitatea competiţională pentru a fi mamă, a reuşit să creeze vâlvă în rândul mamelor din online după ce a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini din timpul antrenamentelor şi al competiţiilor, în care se puteau vedea urmele sarcinilor asupra abdomenului său.

2015 highlights: -Running Carlsbad 5000 4 months pregnant -Birth of Hudson -Witnessing my athletes achieving their goals #runningwiththebruces -Our group @naz_elite signing with @hokaoneone -Becoming of mom of 2 -Returning to training with a lot of fight still left in me #2015bestnine

A photo posted by Stephanie Rothstein Bruce (@stephrothstein) on

Cu o formă foarte gravă de diastază abdominală la activ, suferind de boala celiacă, incontinenţă urinară şi având multiple vergeturi, Stephanie, atletă americancă și mama a copii născuţi la doar 15 luni distanţă, şi-a propus cu aceste fotografii nu numai să fie un exemplu pentru alte mame ce trec prin situaţia sa, ci să le şi arate acestora că, prin efort susţinut şi perseverenţă, se poate ajunge la o formă fizică bună şi foarte bună.

Momente de sinceritate maximă

„Sarcinile şi-au pus amprenta asupra mea. Eu sunt o atletă profesionistă şi am observat că puţine femei ca mine au făcut publice lucruri de genul asta. Am reînceput de ceva vreme antrenamentele şi încă am probleme cu incontinenţa urinară, ceea ce m-a făcut să mă gândesc dacă nu cumva li se întâmplă şi altor mame aşa ceva. M-am hotărât să postez imaginile astea şi am aflat că da, li se întâmplă şi altora! Oamenii fac mereu glume la adresa sportivilor de top, despre care spun că sunt nişte superoameni, dar să ştiţi că se întâmplă ca o dată pe lună să fac şi eu pe mine!”, a declarat sportiva, citată de Today.com.

„Ca alergător profesionist va spun că nu foarte multe femei din branşa aceasta pot să facă pauză ca să poată avea copii, deoarece există teama că nu vei mai reuşi să ajungi la forma de dinainte de sarcină. Multe dintre noi avem sponsorizări pentru a merge mai departe cu sportul, nu beneficiem de concedii de maternitate şi nici nu vom fi plătite pe perioada sarcinii”, a declarat Rosthein Bruce.

Rosthein Bruce locuieşte în Flagstaff, Arizona, este căsătorită cu un coleg de breaslă şi este mama a doi copii în vârstă de 21 de luni, respectiv 6 luni. În prezent se antrenează pentru calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio şi speră să se califice în proba de 10.000 metri ca să reprezinte echipa Statelor Unite ale Americii la competiţia din Brazilia.

Citește despre o altă mamă care nu se teme să își arate corpul și urmele lăsate de maternitate: Vergeturi? Piele lăsată? O mamă de 21 de ani nu se teme să-şi arate corpul

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa