Noile storcătoare şi mixere de mână Philips te ajută să ai un stil de viaţă sănătos în cel mai simplu mod!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Philips a creat noua gamă de storcătoare și mixere de mână, care susțin un mod de viață sănătos și echilibrat. Folosind noile storcătoare inteligente, poţi extrage şi ultima picătură de suc din fructe şi legume, oferindu-i astfel corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, în cel mai ușor și rapid mod.

Storcătoarele cu tehnologia QuickClean te scapă de povara curățării pulpei de fructe

Storcătoarele noastre oferă soluţii inovatoare de curăţare uşoară, astfel încât puteţi savura un suc proaspăt făcut în casă în fiecare zi.

Storcătorul Philips este primul storcător centrifugal de pe piaţă cu funcţie de pre-curăţare. Turnând apă în elementul de împingere, puteţi crea o fântână de apă în aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac şi uşurează curăţarea sitei. In plus, intr-o sită standard rămân multe fibre de pulpă, ceea ce o face dificil de curăţat. Acesta nu este cazul cu sita lucioasă QuickClean a storcătorului Philips, deoarece toate suprafeţele sitei sunt lucioase.

Mai puțin timp petrecut în bucătărie și mai mult timp pentru tine!

Mare parte a fibrelor din pulpă se blochează de obicei în sită, ceea ce face curăţarea foarte dificilă. Datorită tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafeţele sitei sunt netede, ceea ce facilitează curăţarea fibrelor cu un burete standard de bucătărie.

Pentru o curăţare mai uşoară şi mai rapidă, toate piesele detaşabile se pot curăţa în siguranţă în maşina de spălat vase. În plus, storcătorul este conceput cu forme rotunde şi suprafeţe netede pentru a facilita clătirea la robinet.

Când este activat, sistemul anti-picurare previne picurarea din storcător. Gura de scurgere anti-picurare este foarte uşor de curăţat, este detaşabilă şi este fabricată din materiale lavabile în maşina de spălat vase.

Mulţumită tehnologiei de stoarcere delicată, poți face suc delicios care îți oferă un nivel ridicat de valori nutriţionale din fructe moi, precum roşii, rodii şi struguri.

In plus, storcatoarele Philips te ajuta sa prepari până la 2,5 l de suc o dată, fără a fi nevoie să golești recipientul pentru pulpă.

Cu mixerele de mână Philips ai mai mult control, datorită noului buton SpeedTouch

Mixerele de mână sunt extrem de uşor de utilizat îşi schimbă funcţiile la fel de rapid cum se schimbă ideile sau meniul tău. Cu o singura apasare preparatul tău este gata!

Cu acest mixer de mână pregăteşti mâncare proaspătă aşa cum îţi doreşti!

Tehnologia ProMix a mixerului de mână Philips este o tehnologie avansată pentru o amestecare mai consecventă şi mai rapidă. Tehnologia de amestecare unică ProMix de la Philips utilizează o formă triunghiulară pentru a crea un flux optim şi oferă o performanţă maximă pentru supe şi piureuri fine.

Mixerul de mână Philips poate amesteca aproape orice ingredient şi oferă o amestecare uniformă. Cu SpeedTouch controlezi viteze variabile în mod intuitiv

Mixerul de mână Philips dispune de butonul SpeedTouch cu setări variabile şi o funcţie turbo într-un singur buton. Controlează mixerul de mână într-un mod intuitiv, cu vârfurile degetelor: cu cât strângi mai tare, cu atât obţii o putere mai mare. Te ajută să porneşti lent, fără a stropi, şi să creşti viteza în mod uniform până când ajungi la setarea de viteză necesara. Cu setările de viteze variabile şi o funcţie turbo, beneficiezi de o gamă completă de viteze disponibile pentru orice tip de ingredient, obţinând consistenţa preferată sau cele mai fine rezultate de amestecare.

Forma specială de val din partea inferioară a barei de amestecare a mixerului de mână garantează lipsa stropirii sau murdăririi în timpul amestecării.

Accesoriu tel dublu pentru mixerul de mână Philips pentru frişcă, maioneză, compoziţie chec şi multe altele, face mixerul de mână multifuncţional şi versatil, iar cu accesoriul robot de bucătărie de 1,5 l al mixerului de mână Philips puteţi toca, felia şi rade ingrediente precum legume, plante aromatice, carne, brânză. Accesoriile difera de la un model la altul, depinzand doar de nevoile tale in bucatarie.

In plus, pentru a asigura performanţe îndelungate, este prevăzut cu un cuţit acoperit cu un strat de titan. Acesta face cuţitul de şase ori mai tare decât cuţitele obişnuite din oţel inoxidabil.

Pentru mai multe informații, acceseaza http://www.storcatoare.philips.ro/ și http://www.mixere-verticale.philips.ro/

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa