Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Bebelușul este la Terapie Intensivă

Cristina Călin, redactor-șef
scris pe
nicușor dan cu fetița lui

  Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a devenit astăzi, 26 mai 2022, tată pentru a doua oară. Partenera lui de viață, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume un băiețel.

  Copilul s-a născut mai devreme decât era prevăzut, însă atât el, cât și mama sunt bine. Băiețelul se află la terapie intensivă cu oxigen, la Spitalul Filantropia din București.

  Primarul a anunțat printr-o postare în Social Media fericitul eveniment.

  Cuplul Nicușor Dan-Mirabela Grădinaru mai are o fetiță, născută în 2016, Aheea. Cei doi sunt împreună din 2005. „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în București, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franța. Am renunțat sã mã mai întorc acasã și am ieșit cu mai multi prieteni. Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat în urmă cu ani în urmă Mirabela Grădinaru.

  Nicușor Dan cu soția și fiica la alegerile din 2020

  Povestea de dragostea dintre Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru

  Relația dintre ei nu a fost foarte mediatizată, însă în timpul campaniei pentru alegerile locale din 2020, Mirabela Grădinaru declara că Nicușor Dan este ”echilibrul căminului” și că a învățat-o ce înseamnă dragostea necondiționată.

  ” Este un partener de încredere și pe care ma pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetița noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez. Cu Nicușor am căutat stațiuni mai puțin cunoscute turiștilor, în Grecia, până la 4 dimineața, am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri pe stadion, stând la peluză. Dar tot cu Nicușor am căutat locuință, grădiniță și bona pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respectă și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viața publică, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoară și pentru modul în care relaționează ca fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tata și partener.”

  Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan

  În 2016 când a devenit tată pentru prima dată Nicușor Dan scria pe pagina lui de Facebook cât de fericit este: „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”. Cei doi s-au căsătorit fără mare fast în toamna anului 2017, pentru că edilul a declarat atunci că îi plac lucrurile discrete, fără prea mare fast.

  Nicușor Dan are 52 de ani și este de profesie matematician. Și-a început cariera publică cu asociația ”Salvați Bucureștiul” ca o reacție la demolarea caselor de patrimoniu de către speculatorii imobiliari, construcția de blocuri înalte de locuințe în cartiere protejate, cât și scăderea suprafețelor spațiilor verzi din București. Din 2020 este primar al Bucureștiului.  

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa