Napolact BIO, gustul naturii pure

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Undeva în inima Ardealului, departe de agitația urbană, poluare și stres, o serie de ferme atent selecționate de Napolact au grijă să colecteze lapte de cea mai bună calitate.

Noua gamă Napolact BIO vine în întâmpinarea celor care vor să ia cele mai bune decizii pentru sănătatea lor și a celor dragi. Lapte, iaurt, sana sau chefir, produsele Napolact din gama BIO provin din lapte ecologic pur din inima Ardealului, un lapte care își păstrează toate calitățile dăruite de natură.

În special în contextul în care organismul nostru este supus zilnic unui ritm de viață agitat, trebuie să acordăm o mai mare importanță alegerilor alimentare, avem nevoie de certitudinea unor produse sănătoase.

Cele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate în zone ferite de orice sursă de poluare respectând normele legslației în vigoare, astfel încât aerul, apa, solul să fie nealterate. Certificările obținute atestă faptul că laptele ecologic provine de la animale crescute în condiții naturale, hrănite și ele la rândul lor cu mâncare bio. Nici vorbă de aditivi, antibiotice sau alte substanțe chimice.

“Napolact este un brand care descrie cel mai bine valorile și stilul de viață din Ardeal, iar preocuparea noastră constantă este să creăm produse care răspund nevoilor consumatorului contemporan. Interesul în creștere al românilor pentru produsele ecologice și preocuparea Napolact pentru inovație au stat la baza extinderii portofoliului cu o gamă de produse BIO”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina.

Napolact invită consumatorii să facă o alegere BIO, să savureze gustul bogat al laptelui ecologic în variantele: Lapte 1,5%gr și 3,8%gr, Iaurt natural 3,8%gr, Iaurt de băut 2,8%gr, Sana 3,5%gr, Kefir 3,5%gr.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa