Mulțumim vouă, publicului TOTUL DESPRE MAME!

Psiholog Miruna Jovin
scris pe

Am reușit să aducem pentru a patra oară în România, dar prima dată la Cluj un speaker de parenting renumit, Alfie Kohn. 

Alfie Kohn este cunoscut în SUA pentru modul în care contestă sistemul de învățământ și pentru argumentele pe care le aduce împotriva pedepselor și recompenselor. 

Iar în România volumul său Parenting necondiționat este cel mai vândut tilu de parenting din portofoliul editurii Totul despre mame.

La conferința din martie 2019 au participat peste 300 de persoane la București și peste 500 de persoane la Cluj.

Alfie Kohn schimbă în bine viețile copiilor

Un maraton al conferințelor de parenting îl pot numi acum, când se fac aproape două săptămâni de la eveniment. Nu am să pretind că a fost ușor, nici că totul a mers ca uns. A fost ca în viață: și mai bine și mai greu. Avem povești, din păcate nu și timp să le spunem. 

Sunt convinsă că impactul pe care Alfie l-a avut nu se rezumă la cei 800 de oameni care l-au privit live. Prin cele peste 20 000 de volume vândute și prin cei 1 000 000 de cititori ai site-ului, Alfie Kohn a ajuns la mult mai multă lume. Vreau să cred că a schimbat în bine viața măcar a unui singur copil. Dacă este așa, atunci misiunea noastră, a Totul Despre Mame, este îndeplinită și efortul depus a meritat.

Alfie Kohn, în conferința de la Cluj Napoca

Și pentru că a fost un efort am să mă folosesc de această ocazie să le mulțumesc tuturor celor care l-au făcut posibil. 

Transylvania College co – organizatorul evenimentului, Olympus Lactate România, Aqua Carpatica, Sunny Games, kfea.ro, Eximtur, Monei Reu, Vitrina Advertising, Oxygen PR, echipei Totul despre mame, voluntarilor, translatorilor și tuturor celor care, într-un fel sau altul, ne-au ajutat ca această conferință să aibă loc.

Conferința Alfie Kohn este un proiect CONFERINȚELE TOTUL DESPRE MAME  – prin care ne propunem să aducem specialiști renumiți în fața publicului interesat.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa