Minionii, primul film de animaţie în sala 4DX

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

O vizită la cinema nu trebuie să lipsească din planurile unui week-end cu distracție maximă, și ce poate fi mai  amuzant decât o armată de minioni adorabili? De la mic la mare, întreaga familie va râde la fiecare minut din această peliculă de vacanță.

Minionii, unul din cele mai așteptate filme de animație din ultimii ani, este primul film pentru copii ce poate fi vizionat – începând cu data de 24 iulie – în sala dotată cu tehnologia  4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall. Tehnologia 4DX amplifică momentele comice din film, astfel încât spectatorii se vor bucura de fiecare scenă în parte. De exemplu, în scena în care un minion se prăbușește sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sală se mișcă în sus și în jos, iar mișcările sunt combinate cu adieri de vânt, pentru a conferi o senzație amuzantă greșelii simpatice pe care o face minionul.

Minionii, aceste personaje de un galben radios, dolofane, vorbărețe și cu un simț al umorului invers proporțional cu mărimea lor,  sunt de-a dreptul irezistibile. Când Bob sare de bucurie și chicotește în jurul patului său, scaunele din sală vibrează, iar spectatorii vor simți întocmai bucuria lui Bob. Iar când minionii se ciocnesc unul de altul, audiența va avea aceeași senzație ca și micuții eroi din film.

Cu scopul de a duce distracția la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticăloasă pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, când ea apare în fața minionilor cu rochia roșie, audiența va simți mișcările verticale puternice generate de mișcarea faldurilor rochiei în sus și în jos, în față și în spate. Spre deosebire de minioni, a căror prezență este însoțită de un legănat timid al scaunelor, când frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se mișcă puternic.

Pregătește-te să te amuzi cu gura până la urechi, în aventura jucăușilor minioni, primul film pe care copiii din România îl pot vedea în 4DX !

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Filmul poate fi vizionat cu subtitrare, programul fiind de  vineri până miercuri la ora 13.45, iar joi de la ora 13.50. De asemenea, filmul poate fi vizionat și dublat în limba română, programul fiind de vineri până joi la ora 11.50.

Preţurile biletelor pentru acest interval orar în sala 4DX sunt de luni până joi de 36 de lei (preț întreg) și 31 de lei (preț redus) pentru elevi, copii și pensionari. De vineri până duminică costul este de 43,5 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa