Meghan Markle a născut un băiețel

Cristina Călin, redactor-șef
scris pe
meghan markle a născut

  Meghan Markle, Ducesă de Sussex, a născut un băiețel, primul ei copil și al Prințului Harry, potrivit unui anunț făcut de Palatul Buckingham. Bebelușul va fi al șaptelea în linia succesiunii la tron, potrivit anunțului făcut de Casa Regală Britanică și al optulea strănepot al Reginei Elizabeth. 

  Bebelușul regal are 3,200 kg, potrivit anunțului făcut pe contul de Instagram al cuplului. Alături de Ducesa de Sussex a fost Prințul Harry care a asistat la naștere. Pentru fericitul eveniment a venit în Marea Britanie și mama Ducesei care își așteaptă primul nepot la locuința tânărului cuplului, Frogmore Cottage, potrivit unui comunicat remis de Casa Regală Britanică.

  bebeluș regal

  Cei doi soți, Ducesa și Ducele de Sussex, s-au mutat de curând în Frogmore Cottage la Windsor, foarte aproape de reședința Reginei. Renovarea locuinței a costat peste 3 milioane de lire sterline, potrivit presei britanice. Acolo au pregătit și camera noului lor bebeluș, iar designer de interior a fost Vicky Charles, o celebritate în domeniu. A mai lucrat pentru George Clooney și familia Beckam. Camera bebelușului a fost vopsită cu vopseluri ecologice, vegane, pentru a fi siguri că protejează atât natura, cât și copilul.

  meghan markle a născut

  Povestea de dragoste a cuplului Meghan-Harry

  Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, după o poveste de dragoste ce a început cu o întâlnire aranjată de niște prieteni comuni în iulie 2016. Prințul a recunoscut mai târziu că a fost atras de ea de când a văzut-o prima dată. Dovadă stă faptul că doar după câteva săptămâni a invitat-o cu el în Botswana unde relația lor a înforit.

  meghan merkle a născut

  În octombrie 2016 apar din ce în ce mai multe informații în presă despre legătura dintre fosta actriță Meghan Markle și Prințul Harry. Casa Regală Britanică recunoaște legătura celor doi, într-un comunicat de presă, în noiembrie 2016.

  În aprilie 2017, Meghan își închide blogul, semn că ceva serios se întâmplă. O lună mai târziu, Prințul Harry este însoțit de domnișoara Markle la nunta surorii Ducesei de Cambridge, Kate, Pippa Middleton. Tot atunci s-a zvonit că prințul a cerut acceptul Reginei Elisabeta să o ceară de soție pe Meghan.

  meghan merkle a născut

  Noiembrie 2017 a fost o lună intensă pentru tânărul cuplu. S-au mutat împreună la Palatul Kensington și și-au anunțat oficial logodna. O lună mai târziu participau la primul eveniment regal în calitate de cuplu.

  Nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle are loc în luna mai 2018 la Castelul Windsor, iar în octombrie anunță că așteaptă primul lor copil.

  Meghan Markle are 37 de ani, iar Prințul Harry 34 de ani. El este la prima căsătorie, dar ea a mai fost căsătorită cu actorul Trevor Engelson în 2011. Au divorțat în 2013. Prințul Harry este al șaselea în linia succesiunii la tronul britanic.

  Înainte de a fi Ducesă de Sussex, Meghan Markle, născută și crescută în Los Angeles, SUA, a fost actriță, iar cel mai cunoscut rol al său este cel din serialul Suits.

  Bebelușul, mult așteptat în Marea Britanie

  Din momentul în care Palatul Backingham a anunțat că Ducesa de Sussex a intrat în travaliu, susținătorii Casei Regale au ieșit pe străzi pentru a-și arăta bucuria. O mare parte dintre ei s-au strâns în apropierea casei cuplului, Frogmore Cottage, potrivit CNN.

  Cum termenul pentru naștere a fost depășit de câteva zile, presa a speculat că Meghan ar fi născut, dar nu vrea să dea publicității acest lucru. Mai mult, case de pariuri din Marea Britanie au închis pariurile legate de bebelușul regal, convinse fiind că nașterea a avut loc deja.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa