Meghan Markle a născut acasă. Declarația Prințului Harry care a fost lângă ea. VIDEO

Cristina Călin, redactor
scris pe
a născut acasă

Ducesa de Sussex, fosta actriță Meghan Markle, a născut acasă, luni, 6 mai 2019, primul băiat al Prințului Harry. Băiețelul este al șaptelea în linia de succesiune la tronul britanic. Nașterea a avut loc la o săptămână după data presupusă de medici.

La nașterea care a avut loc la ora 5.26 dimineața, la casa cuplului, Frogmore Cottage, a participat și Prințul Harry. Câteva ore mai târziu, proaspătul tătic, vizibil emoționat, a realizat un film în care a povestit experiența trăită.

”Mama și bebelușul sunt foarte bine. Sunt foarte încântat că eu și Meghan am devenit părinții unui băiețel în această dimineață. A fost cea mai uimitoare experiență la care puteam să iau parte, de departe mai frumoasă decât mi-am imaginat”, a declarat Prințul Harry.

”Ceea ce face o femeie în timpul nașterii este dincolo de înțelegere, dar suntem amândoi emoționați și recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul arătat de cei care au fost alături de noi”, a continuat tatăl. Bucuria lui este atât de mare încât și-a dorit să o împartă cu toată lumea.

”Sunt foarte mândru de soția mea, așa cum ar trebui să fie orice bărbat. Știu că toți părinții spun asta, dar bebelușul nostru este minunat, aș muri pentru el. Sunt fericit până la lună și înapoi”, a mai spus Prințul Harry.

Numele bebelușului, dezvăluit peste două zile

Cei care se așteptau ca Prințul Harry să dezvăluie și numele bebeșului regal mai au de așteptat. Deși au avut destul timp la dispoziție să se gândească, încă nu au găsit varianta potrivită. Totuși, proaspătul tătic a spus că în două zile va dezvălui cum îl va chema pe fiul său și, mai mult, îl va prezenta lumii întregi în carne și oase.

Bebelușul regal are 3,200 kg, potrivit anunțului făcut pe contul de Instagram al cuplului. Pentru fericitul eveniment a venit în Marea Britanie și mama Ducesei care își așteaptă primul nepot la locuința tânărului cuplului, Frogmore Cottage, potrivit unui comunicat remis de Casa Regală Britanică.

Presa din Marea Britanie speculează că, născând acasă, Meghan vrea să reînvie o tradiție veche la Casa Regală. Prințul Charles și toți frații săi s-au născut acasă. Surse din apropierea Reginei Elisabeta spun că la nașterea ultimului copil, Prințul Edward, Prințul Consort Filip a fost alături de ea, ținând-o de mână.

Puteți urmări toată declarația Prințului Harry în filmul de mai jos.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa