Mama creatorului de modă Răzvan Ciobanu. „Lăsați-mă să îmi plâng fiul”

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

  Mama creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care a murit la vârsta de 43 de ani într-un accident auto, a făcut apel la decenţă şi a rugat presa să înţeleagă şi să respecte dreptul la intimitate în aceste momente dificile.

  Elena Ciobanu, mama designerului Răzvan Ciobanu, a mărturisit că este încă în stare de şoc şi a rugat presa să-i respecte dreptul la intimitate şi să-i dea voie să-şi plângă fiul.

  Răzvan Ciobanu, alături de mama lui

  „Îi rog pe cei din presă să mă lase să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, daca nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace“, a declarat Elena Ciobanu pentru huff.ro.

  Nu purta centură de siguranță

  Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut în dimineaţa zilei de 29 aprilie la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa.

  Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover şi, spun poliţiştii, „din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii“.

  Bolidul a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Surse din anchetă au declarat că designerul se afla singur în maşină şi nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

  De altfel, din cauza impactului puternic, dată fiind viteza mare, şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. El a murit pe loc. Date suplimentare privind dinamica accidentului şi condiţiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei şi a unei expertize tehnice auto, spun oamenii legii, care precizează că varianta unei sinucideri nu poate fi luată în calcul în acest moment.

  A încurcat drumul spre București

  În clipa în care medicii au ajuns la faţa locului au constatat decesul victimei, care se produsese cu mai mult timp în urmă, anchetatorii urmând să stabilească, după ce legiştii vor face autopsia, cu câte ore înainte a murit creatorul de modă. De asemenea, poliţiştii au stabilit că maşina pe care o conducea Răzvan Ciobanu aparţinea unei cunoştinţe din Călăraşi a acestuia.

  Potrivit unor surse din Poliţie, aşa se explică de ce în autoturism a fost descoperită o carte de identitate a unei persoane din acest judeţ. În ceea ce priveşte locul unde s-a produs accidentul rutier, intrarea în localitatea Săcele, surse apropiate anchetei spun că Răzvan Ciobanu a greşit drumul către Bucureşti. El a plecat din Mamaia Nord, de la Festivalul Sunwahes, spre Capitală, alegând să intre pe A2 la Ovidiu. Însă, la intrarea în localitatea Năvodari, de unde urma să meargă spre intrarea pe A2, Ciobanu a încurcat drumul, luând-o pe DJ226, către Săcele.

  Răzvan Ciobanu, despre mama lui: „O iubesc!”

  În diverse postări sau emisiuni TV, Răzvan Ciobanu a povestit despre mama lui, iar ea despre năzbâtiile pe care Răzvan le făcea în copilărie.

  ”Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu. (…) În clasa a doua sau a treia şi-a adus prietenele în casă, a scos toate gablonţurile pe care le aveam, tot argintul şi le-a dat lor”, a povestit mama creatorului de modă, la emisiunea Teo Show.

  „Îmi povestește mama că, înainte să vorbesc, desenam: genți și pantofi…habar nu am avut până în acest moment! O iubesc!”, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa