Comunicat de presă: Luptă inteligent împotriva frigului!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Luptă inteligent împotriva frigului

Cu iarna nu e de glumit. În anotimpul rece trebuie să faci față frigului și variațiilor de temperatură, așa că este obligatoriu să ai grijă cum te îmbraci și să îți protejezi organismul, care are nevoie de mai multe calorii și substanțe energizante pentru întreținerea necesităților metabolice. Dacă ții, însă, cont de câteva reguli simple, n-o să ai probleme toată iarna.

Alimente energizante

Supele și ceaiurile sunt o alegere perfectă datorită temperaturii lor, dar și a conținutului – nu numai că te încălzesc, dar au și calități nutritive. Supele din legume și rădăcinoase sunt cele mai sănătoase alegeri fiind bogate în fibre şi devenind surse excelente de energie. Ceaiurile sunt mai eficiente fără zahăr, dar pot fi îndulcite cu o linguriță de miere. În caz de răceală sau afecțiuni respiratorii, cele mai eficiente sunt ceaiurile de mentă, sunătoare, echinaceea, măceșe sau ghimbir. Este important să te alimentezi corect, pentru că energia pe care o iei din alimente îți va menține constantă temperatura corpului. Consumă multe cereale, lactate, legume și fructe pentru că toate aceste alimente asigură organismului vitamine, calciu și proteine, nutrienți care te apără împotriva frigului.

Haine din materiale sănătoase în mai multe straturi

Îmbrăcat/ă cu mai multe rânduri de haine vei suporta ușor frigul de afară, iar căldură corpului iţi va fi mai bine păstrată. Totodată, le vei putea da jos atunci când intri într-un loc călduros, evitând astfel variațiile mari de temperatură. Materialul cu care pielea intră în contact trebuie să fie cât mai natural. Materialele sintetice rețin și favorizează transpirația, care nu face altceva decât să întărească senzația de frig și să ajute la dezvoltarea de bacterii. Evită mai ales șosetele sintetice și alege-le pe cele din materiale naturale, care lasă piciorul să respire! Ciserom poate fi o bună opțiune în acest sens – brand românesc cu 85 ani de tradiție, produce doar șosete de calitate, din materiale naturale, la prețuri accesibile.

Fulare și căciuli călduroase

Fularele lungi sunt la modă, așa că vei fi trendy cu ajutorul acestui accesoriu. Poartă un fular tricotat din lână, pe care poți să-l înfășori de câteva ori în jurul gâtului. Trebuie să porți neapărat și ceva pe cap, pentru că altfel riști să pierzi o mare parte din căldura corpului. Se poartă căciulile cu urechi, în stil rusesc, ideale pentru zilele friguroase cu viscol și ninsori.

Picioare calde și uscate

De multe ori, cizmele pe care le porți se umezesc în interior din cauza apei sau a zăpezii de pe stradă. În acest caz, cel mai bine ar fi să-ți schimbi șosetele cu unele uscate. Îți recomandăm să ai tot timpul cu tine o pereche de șosete de rezervă pentru astfel de situații. Cele de la Ciserom sunt o opțiune excelentă – din bumbac de calitate, groase și călduroase, îți vor fi un aliat de nădejde.

100%_bumbac_(1)2 100%_bumbac_(3)2 sosete(4)

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa