Lecții de astronomie gratuite

Cristina Călin, redactor
scris pe
lecții de astronomie

Timp de 4 zile, copii mari și mici sunt așteptați la o călătorie fascinantă prin Univers, printr-un spectacolul interactiv. Micuții au astfel prilejul să învețe noțiuni de astronomie într-o manieră foarte plăcută și atractivă. Evenimentul se desfășoară la Centrul Comercial Auchan Titan.

„Școala Planetelor” este o experiență educațională inedită care presupune lecții  de astronomie interactive. Practic, timp de  aproximativ 40 de minute, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani sunt invitați în lumea fascinantă a planetelor.

Într-un planetariu gonflabil, copiii sunt așteptați de către un prezentator care îi conduce într-o călătorie uimitoare prin sistemul solar, descoperă noutăți despre fiecare planetă în parte şi  asistă la simulări de coliziuni între planete.

Spectacolul este interactiv şi reprezintă o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaștere și știință. Proiectul își propune să le stimuleze copiilor bucuria de a învăța, plăcerea de a descoperi și entuziasmul de a înțelege cât mai multe lucruri despre Univers.

Spectacolele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 14 ani și însoțitorilor acestora. Acesta durează 40 de minute și se repetă din oră în oră, în intervalul 10:00-18:00, timp de 4 zile, în perioada  8 – 11 noiembrie 2018.

Intrarea este gratuită şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la tel. 0760.89.68.68, mai ales în cazul grupurilor, sau direct în Centrul Comercial Auchan Titan  (în limita locurilor disponibile).

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa