La Kaufland, pregătiți pentru școală dintr-o singură oprire (P)

Ileana Mirescu
scris pe
oferte școală kaufland

La Kaufland noul sortiment de articole potrivite pentru noul an școlar este deja în magazine la prețuri avantajoase. Oferta cuprinde o varietate extinsă de produse școlare – de la rechizite, la haine, accesorii și piese de mobilier, pentru echiparea completă a elevilor, dintr-o singură oprire.

În săptămânile următoare, părinții și copiii care se pregătesc de școală sunt așteptați în magazinele Kaufland cu oferte speciale și reduceri la rechizite și produse de papetărie.

De asemenea, în perioada 02-04 septembrie, clienții pot beneficia de 25% reducere la toată categoria de papetărie și articole pentru școală.

Prețurile avantajoase reflectă angajamentul companiei de a găsi soluții concrete în beneficiul bugetului clienților săi. Spre exemplu, prețurile încep de la 0.39 bani pentru un caiet A5, 40 file.

Printre produsele disponibile, se numără și marca proprie Talentus®. De la caiete și pixuri, la acuarele, pânză pentru pictat și fișe educative, rechizitele sunt create special pentru a stimula creativitatea școlarilor și a-i ajuta să își dezvolte abilitățile.

Oferta este completată de numeroase modele de ghiozdane colorate și moderne, precum și accesorii, pentru o bună organizare a spațiului de lucru de pe birou.

Kaufland propune și o selecție de piese vestimentare pentru școlari și preșcolari, fabricate din bumbac și materiale de calitate, precum – tricouri pentru fete și băieți, cardigane, cămăși, fuste și pantaloni, dar și pantofi sau articole de lenjerie pentru copii.

De asemenea, pentru cei care vor să creeze și acasă un mediu de lucru plăcut pentru copii, vor găsi la Kaufland piese de mobilier simplu și modern, din gama Kidland.

Mărcile proprii Talentus® și Kidland au fost create în conformitate cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător. Kaufland investește în calitatea durabilă și siguranța articolelor sale marcă proprie. Drept dovadă, toate produsele din lemn sunt certificate FSC, iar articolele de papetărie poartă sigiliul „Blauer Engel” pentru hârtie reciclată.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului disponibil. Oferta completă poate fi consultată pe site-ul www.kaufland.ro și în magazine.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa