Itsy Bitsy se reinventează

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Odată cu lansare grilei de programe pentru această toamnă Itsy Bitsy FM vine şi cu noutăţi vizuale. Eroii Itsy şi Bitsy au un nou look, modern, pe gustul copiilor şi părinţilor de astăzi , adaptat identităţii de brand care vorbeşte despre Bucurie în familie.

Schimbarea imaginii lui Itsy şi a lui Bitsy a fost realizată cu sprijinul GO Studio, divizia de business a GMP Group, specializată în design grafic şi branding, care a creat şi identitatea noua de brand Itsy Bitsy, în urmă cu un an.

Am investigat diverse posibilităţi grafice, dar ne-am bucurat când ne-a venit ideea să facem personaje modelate manual din fimo, inspiraţi fiind de animaţiile de succes Shaun the Sheep sau Wallace & Gromit. Acum avem o grămadă de posibilităţi pentru a crea un univers viu şi divers pentru eroii Itsy şi Bitsy.” declară Bogdan Stanciu, Head of design GO Studio.

Cu “haine” noi, Itsy şi Bity îşi aşteaptă prietenii zi de zi, de luni până vineri între orele 7:00 şi 9:00 la ItsyBitsyNeaţa, singurul matinal pentru toată familia. Cu cei doi extratereştri, cei mici se bucură de trezire dimineaţa, iar părinţii se pot ocupa veseli de pregătirile pentru grădiniţă sau şcoală. În fiecare dimineaţă de septembrie Itsy şi Bitsy oferă ascultătorilor un ghiozdan plin cu rechizite.

Având programe adaptate publicului, multe emisiuni noi, muzica cea mai optimistă şi realizatori pasionaţi, Itsy Bitsy FM îşi aşteaptă ascultătorii părinţi şi copii pe frecvenţele din toată ţara şi pe www.itsybitsy.ro, locul unde toate nevoile lor de distracţie, relaxare şi informare sunt satisfăcute.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa