Comunicat de presă: Îndrăgostește-te mai ușor de zâmbetul jumătății tale

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Pasta de dinți SPLAT LOVE albește, împrospătează respirația și crește imunitatea cavității bucale

Un zâmbet larg, strălucitor și plin de prospețime poate fi începutul unei povești minunate. Însă cum cavitatea bucală ascunde o mulțime de microbi patogeni, care transformă microflora prezentă aici într-un mediu ostil pentru smalțul dinților, zâmbetul alb și sănătos poate fi periclitat cu ușurință.

Știați că există o pastă de dinți special creată pentru îndrăgostiți? SPLAT LOVE, pasta de dinți fină, roșie, cu o aromă bogată de zmeură și ingredienți activi, are grijă zi de zi de sănătatea cavității bucale. Aceasta albește, împrospătează respirația și crește imunitatea cavității bucale, datorită extractului de semințe de Perilla, o plantă folosită în bucătăria tradițională japoneză, care exercită un efect antiinflamator și previne apariția și dezvoltarea bacteriilor carigene.

Particulele abrazive fine ale SPLAT LOVE curăță cu grijă smalțul, redându-i strălucirea. Ingredientul special pe bază de lemn dulce este un îndulcitor natural și are proprietăți antiinflamatorii și de protecție împotriva cariilor. O dizaharidă naturală ajută la menținerea unei respirații proaspete pentru un timp îndelungat și previne formarea compușilor volatili sulfuroși, ce cauzează mirosul neplăcut al respirației. Datorită ingredientului cheie pe baza de extract de lemn dulce, care este un antiseptic patentat, pasta de dinți LOVE oferă o protecție eficientă împotriva virusului Herpes.

SPLAT în colaborare cu ‘‘Human Ecology’’ – Centrul Educațional și de Cercetare al Facultății ecologice din Rusia, a desfășurat un studiu care a arătat că, în 80% din cazuri, pasta de dinți LOVE are efect în îmbunătățirea stării emoționale a celor care o folosesc. Acest studiu a permis afirmarea ipotezei că pasta de dinți LOVE crește nivelul endorfinei (hormonal fericirii) din sânge. Nu conține fluor.

Efecte demonstrate clinic:

  • DEODORIZARE – 57,9%
  • CURĂȚARE – 73,8%
  • ANTICARII – 61,2%
  • ANTIINFLAMARE-72,9%
  • HEMOSTATIC – 82%
  • ALBIRE – 1 ton în 4 săptămâni conform scalei VITAPAN

Mai multe detalii despre SPLAT LOVE găsiți pe: http://www.zambetesplat.ro, https://www.facebook.com/SplatRomania/?fref=ts sau în farmaciile Sensiblu.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa