Comunicat de presă: Încălțăminte călduroasă pentru zilele de iarnă

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Este anotimpul cizmelor, ghetelor și bocancilor care să te protejeze ȋn zilele cu zăpadă și temperaturi joase

Încălțămintea de iarnă trebuie să fie călduroasă și la modă iar cea de la Deichmann îți încălzește picioarele și îți satisface dorința de a arăta bine în anotimpul rece. Cu un design clasic, încorporează totuși detalii stilizate și bine definite, menite să atragă atenția și să te scoată din anonimat. Trăsăturile clasice sunt îmbinate frumos cu influențele sport, inspirând un look tineresc.

Atunci când gerul de afară este însoțit de zăpada densă, cea mai bună alegere este perechea de bocanci. În tonuri preponderent închise, de lungimi diferite, iarna aceasta se poartă bocancii cu șireturi, comozi și călduroși, care oferă o senzație de bine și nonșalanță, perfecți pentru o ținută casual.

Ghetele și cizmele sunt versatile și ușor de asortat oricărei ținute, de la sport-casual până la office și chiar elegant. Dacă vrei să ieși în evidenţă și să atragi toate privirile, poți opta pentru încălțăminte colorată, asortată la o ținută uni. Se mențin în trend cizmele ecvestre, fără toc, cu șireturi, care le conferă un aer foarte sexy și extravagant.

Propunerile noastre și multe alte modele dedicate sezonului rece sunt disponibile acum în cele 74 de magazine Deichmann din țară la o calitate superioară și un preț senzațional! Așadar ce mai aștepți? Vino la Deichmann și caută-ti perechea potrivită!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa