Hexisept + Face Mist, ten frumos chiar și cu mască

Ileana Mirescu
scris pe

Vremurile complicate pe care le trăim ne-au forțat să ne adaptăm la un nou stil de viață, să ne obișnuim cu gesturi și obiceiuri pe care nu ni le-am fi imaginat vreodată că vor face parte din normalitate. Masca s-a transformat dintr-un articol destinat cu precădere personalului medical într-un obiect absolut necesar pentru fiecare dintre noi.

Timpul ne-a ajutat să ne obișnuim cu purtarea ei, chiar și cu faptul că de multe ori am fost privați de zâmbetul celor dragi sau pur și simplu de expresiile faciale ale celor cu care interacționăm zi de zi. Unii dintre noi au ales chiar să o asorteze propriului stil vestimentar, ceea ce nu demostrează decât o capacitate și mai mare de adaptare la situația de fapt.

Indiferent de modelul ales, de locul sau de numărul de ore în care am fost nevoiți să o purtăm, cu toții am simțit că tenul are de suferit. De aici și necesitatea adoptării unui ritual mai complex de îngrijire pentru a preveni sau trata iritațiile nou apărute.

Nu-i așa că în tot acest timp v-ați întrebat dacă există un produs cosmetic special conceput să ne scape de această problemă? Ei bine, soluția salvatoare există! Hexisept + Face Mist, un spray creat pentru tenul iritat din cauza purtării măștii, poate fi folosit cu succes chiar și peste machiaj.

Care sunt beneficiile?

  • Calmează iritațiile și mâncărimea
  • Reglează secreția de sebum
  • Reduce imperfecțiunile
  • Hidratează și catifelează
  • Conferă senzație de prospețime.

Ce conține acest produs și cum acționează ingredientele?

  • Uleiul esențial de portocale prezintă activitate antimicrobiană cu spectru larg și are efecte antiinflamatoare, stopând dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii și ajutând la tratarea acneei. Datorită conținului mare de vitamina C, uleiul esențial de portocale este benefic pentru combaterea semnelor îmbătrânirii, precum ridurile și petele întunecate, datorită complexului de bioflavonoide ce ajută la tonifierea capilarelor, venelor și a sistemului vascular și îmbunătățește elasticitatea pielii prin creșterea producției de colagen, protejând și catifelând tenul.
  • Uleiul esențial de rozmarin are acțiune antibacteriană și antiherpetică. Conține un număr mare de substanțe nutritive precum vitamine și minerale.
  • Niacinamida reduce inflamațiile de la nivelul tenului cu efect benefic asupra imperfecțiunilor tenului, dar și prin inducerea epitelizării la locul afectat. Crește sinteza ceramidelor de la nivelul pielii, reducând senzația de mâncărime ce ar putea fi un semn de disconfort în momentul purtării măștii pe o perioadă prelungită. Reduce eficient secreția de sebum ce poate favoriza apariția acneei, contribuind la accentuarea imperfecțiunilor de la nivelul feței.
  • Clorhexidina este un antiseptic bine cunoscut și tolerat, cu ațtiune bactericidă împotriva microorganismelor implicate cel mai frecvent în infecții cutanate.
  • Dexpantenolul are se absoarbe foarte ușor și astfel efectul este mult mai rapid. Dexpantenolul favorizează normalizarea funcției epiteliale. Local crește nivelul de hidratare a pielii, menținându-i fermitatea și elasticitatea.
  • Extractul de Aloe are un conținut controlat de aloină, conferind astfel siguranță ridicată produsului (nu e iritant). Extractul de Aloe accelerează procesele de vindecare a rănilor.

Hexiasept + Face Mist poate fi achiziționat și din magazinul online al companiei: www.shopfiterman.ro.

Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 25 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa