Grup de suport și consiliere gratuită pentru mamele din București. Întâlniri în fiecare marți

Daniela Șerb, redactor
scris pe
mama și bebeluș
Mamele vor găsi sprijin emoțional și vor fi ajutate să identifice soluții pentru problemele pe care le au. Foto: Shutterstock

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București primește înscrieri pentru un grup de suport al mamelor cu bebeluși. Grupul se va întruni săptămânal, în fiecare zi de marți, la Centrul de Informare și Sprijin pentru Femei.

Mamele cu bebeluși pot găsi sprijin și informații pentru a gestiona mai ușor provocările din primele luni/ primii ani ai vieții de părinte, arată reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, pe pagina de Facebook. Mamele își vor putea împărtăși experiențele legate de creșterea și îngrijirea celor mici, într-un mediu sigur și înțelegător. Totodată, ele vor beneficia de sfaturi și consiliere parentală. Psihologul Adriana Jipa, coordonatorul grupului, le va ghida pe participante să-și conștientizeze vulnerabilitățile și să identifice soluții.

Maximum opt perechi

Grupul este gândit pentru minimum patru, maximum opt perechi de mame și bebeluși, în formulă deschisă – participantele putând să se alăture grupului pe parcurs. Grupul se va întâlni săptămânal, în fiecare zi de marți, între orele 12.00 și 13.30, la Centrul de Informare și Sprijin pentru Femei. Adresa este str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 17, M18, sector 3, București, lângă stația de metrou Costin Georgian. Înscrierile se fac la telefon 0758 047 398.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa