George Buhnici își cere scuze: „Iertați-mă, doamnelor, am fost un mârlan!”

George Buhnici pare că a realizat, într-un final, gafa enormă pe care a făcut-o în urmă cu două săptămâni și își cere scuze.

Georgiana Mihalcea, redactor
scris pe
George Buhnici scuze
George Buhnici a transmis mesajul său într-o înregistrare video

George Buhnici își cere scuze în mod public, printr-un video încărcat astăzi,26 iulie 2022, pe canalul său de YouTube, pentru declarațiile care au atras un val de reacții negative. După ce unii clienți l-au părăsit, CNA-ul l-a luat în vizor, iar vedete și oameni obișnuiți și-au exprimat dezacordul față de afirmațiile sale, vloggerul pare să fi înțeles că a greșit.

Reamintim că George Buhnici, cunoscutul prezentator și vlogger a surprins pe toată lumea în urmă cu două săptămâni interviu acordat unui post de televiziune. Aflat pe plaja festivalului Neversea, Buhnici se lăuda cu soția sa că arată ca o minoră și le îndeamnă pe femei să meargă la sală pentru că a el venit la mare să vadă piele, nu vergeturi! Ultima sa declarație însă a stârnit un val de reacții negative, fiind considerată un afront la adresa femeilor.

George Buhnici își cere scuze: „Am fost ca un mârlan fără pic de minte-n cap!”

În mesajul video postat pe contul său de YouTube, George Buhnici prezintă concluziile unei lungi perioade de reflexie asupra a tot ce a urmat după interviul care i-a adus foarte multe acuzații.

„O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic.”

Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

George Buhnici

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe.

George Buhnici își cere scuze și realizează că a avut de pierdut

George Buhnici e unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, având 311.000 de urmăritori pe Instagram, 638.000 pe Facebook, 1,14 milioane de abonați pe YouTube și 210.000 pe TikTok.

Fiind o persoană publică, Buhnici ar fi trebuit să știe că tot ceea ce spune și face poate avea repercursiuni asupra carierei sale. Până de curând promova produsele uneia dintre cele mai mari bănci din România, care i-a dat iniția o a doua șansă, pe care vloggerul însă a ratat-o pentru că nu și-a retractat cuvintele și nu și-a prezentat scuze publice în timp cât mai rapid așa cum îi ceruse echipa de comunicare a BCR.

Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de „băiat rău”, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj.

George Buhnici

„Îi rog pe cei care și-au închipuit că pot reprezenta așa ceva să-și caute în altă parte exponenții. Într-un cuvânt, celor care se gândesc că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile pentru a-mi lărgi gama de preocupări, le spun că NU voi face asta. Nu mă interesează popularitatea de acest fel. Nu o merit pentru că… NU sunt așa. Voi rămâne pe „felia” mea, acolo unde publicul mă cunoaște și, sper eu, încă mă apreciază: tehnologia care ne schimbă viețile în bine.”

Scuze, regrete și speranțe

La numai câteva zile de la celebrul scandal soția lui George Buhnici, Loredana, și-a șters contul de Facebook pentru că a fost asaltată de mesaje care criticau atitudinea soțului său. Mai mult, pe contul său, era o postare în care Loredana fotografiase și postase o doamnă (fără acordul acesteia) în plus la adresa căriea scrisese și câteva cuvinte jignitoare, în același ton cu soțul ei.

Familia Buhnici cere acum clemență, chiar dacă în al doisprezecelea ceas, și speră ca apele să se liniștească în curând.

Îmi pare tare rău. Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere, care s-a stârnit, să fie de folos în cele din urmă tuturor. Sper să nu devină doar încă o întâmplare seacă de pe internet, în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii dar nu am învățat de-ajuns cu toții.

George Buhnici

„În încheiere, vreau să le MULȚUMESC atât celor care mi-au trimis mesaje de susținere, cât și celor care m-au criticat. Și unii și alții m-au ajutat să depășesc această perioadă și să mă trezesc la realitate. Din acest moment, vreau să iau ce e bun și util, să continui să evoluez. Mai vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost și îmi este alături și vreau să le spun că îmi pare rău, pentru că, dintr-o inconștiență, i-am expus la acest val național de oprobriu. Ne revedem acolo unde experiența și contribuția mea sunt cu adevărat de folos.”

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa