Gașca Zurli se destramă? Mirela Retegan: „Povestea merge mai departe”

Georgiana Mihalcea, redactor
scris pe
Gașca Zurli
Vești bune de la fondatoarea trupei: veselia, cântecele și aplauzele vor continua pentru copiii de orice vârstă. FOTO: Facebook Gașca Zurli

Gașca Zurli se destramă? Mulți au crezut că aceasta era concluzia unui mesaj emoționat transmis la începutul lunii martie de către Mirela Retegan, cea care a înființat trupa de succes în urmă cu aproximativ 18 ani. Trei dintre actorii din trupă au decis să se retragă, însă „tanti prezentatoarea” promite că povestea Zurli merge mai departe.

Cu puțin timp înainte de aniversarea majoratului, Gașca Zurli trăiește o mare provocare. Vero Căliman, adică Fețita Zurli, Ionuț Varodi și Răzvan Marina, cunoscut drept Truli sau Tura Vura, au anunțat că părăsesc Gașca Zurli. Cei trei artiști au subliniat că nu este vorba despre un conflict, ci că își doresc să se dedice unor proiecte personale.

Mirela Retegan: „Fetița Zurli e nemuritoare”

„Când am creat Fetița Zurli, am pus în aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viața mea de părinte. Am știut că din el se va naște un personaj nemuritor care o să schimbe vieți, iar viitorul mi-a dat dreptate. Au venit unul după altul Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și toate celelalte personaje atât de iubite, care au colorat copilării și au făcut să cânte și să danseze oameni mici și oameni mari. Au trecut de-atunci 17 ani. Fetița Zurli e nemuritoare. O să continue să cânte în înregistrări, să ne citească din cărțile de povești și să ne invite la joacă din raftul cu jocuri și jucării. Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor mei care au rezistat până acum în ritmul Universului Zurli și le doresc din inimă să le iasă tot ce și-au propus în lumea oamenilor mari. Știu că a fost o provocare uriașă și că, până acum, dedicarea lor a fost aici 100%. Dar trebuie să înțelegem că vine o vreme în viața fiecăruia dintre noi când ne dorim să ne căsătorim, să facem copii, să stăm în weekenduri cu familia. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare. Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. Iar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri. Împreună, ducem povestea mai departe”, a scris Mirela Retegan.

Toate proiectele mele continuă. De 17 ani, oamenii vin și pleacă din aceste personaje. Sunt 25 de personaje care vor rămâne veșnic pentru copiii din România. Eu îmi doresc ca și copiii care se nasc în 2030 să fie Fetița Zurli, și Clopoțel, și Truli, și Tura Vura.”

Mirela Retegan

Istoria trupei Gașca Zurli- O călătorie plină de culoare și bucurie

Gașca Zurli a fost fondată în anul 2006 de către Mirela Retegan și Cristina Hurdubaia, două prietene cu o pasiune comună pentru copii. Cu trecerea timpului, Gașca Zurli și-a consolidat reputația ca un brand de încredere în rândul familiei. Spectacolele lor pline de energie și interacțiune au devenit rapid populare în întreaga țară, aducând zâmbete pe fețele copiilor și părinților deopotrivă.

Trupa și-a extins repertoriul pentru a include nu doar spectacole live, ci și emisiuni de televiziune, albume muzicale și cărți pentru copii. Cu fiecare nouă inițiativă, Gașca Zurli și-a consolidat poziția ca unul dintre cei mai iubiți și respectați furnizori de divertisment pentru copii din România. Nu este doar o trupă de divertisment pentru copii, ci și un adevărat fenomen cultural, care continuă să influențeze și să încânte publicul de toate vârstele.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa