Fotografii fascinante cu mame care alăptează

Iulia Mirică
scris pe

Veterana și fotografa Tara Ruby a surprins mame „în uniformă” care alăptează

Fotografa și veterana Tara Ruby (a servit Forțele Aeriene între 1997 și 2001) a realizat această serie foto pentru a sprijini un proiect din Fort Bliss, El Paso, Texas, care ar trebui să deschidă o sală de asistență medicală la sediul său, pentru mamele active, cu speranța de a normaliza asistența medicală în armată.

După ce primele imagini din 2015 (cu femei din armată care alăptau) au provocat agitație pe Internet, Tara a fost inspirată să creeze o serie de fotografii dedicate tuturor mamelor în uniforma profesiei lor. Această serie include o asistentă medicală, o profesoară, o animatoare, o aviatoare – în timp ce-și hrănesc copiii, îmbrăcate în uniformă.

Fotografii fascinante cu mame care alăptează

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează

Tara Ruby a surprins-o pe această animatoare din Las Vegas, cu fiul său, care este îmbrăcat ca Elvis.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-1

În această imagine, o aviatoare poate fi văzută alăptându-și cei doi copii în tandem.

Tara a explicat că, după ce primele ei fotografii au fost publicate în 2015, multe mămici din diverse domenii au început să vină la ea și să-i spună că se regăsesc în acele portrete, chiar dacă e vorba de meserii diferite. Tara a dezvăluit că în timpul sesiunii, aviatoarea a trebuit să-și desfacă întreaga uniformă, pentru a-i alăpta pe cei doi copii. „Băiețelul ei mai mare are trei ani, așa că mămica aceasta face acest lucru de multă vreme”, a explicat fotografa.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-2

Tara a spus că a făcut acest portret în biblioteca școlii, deoarece a fost rugată să nu publice fotografii cu această mămică în clasa în care preda.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-3

Niciun moment plictisitor! Această mamă (asistentă medicală) a spus că fiica ei o lovește mereu în față atunci când o alăptează. „Mi s-a părut foarte amuzant, deoarece imaginea arată cum este să alăptezi un copil mai mare”, a explicat Tara.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-4

Această fotografie a unui grup de soldați care își alăptează copiii în uniformă a făcut valuri pe Internet, în septembrie 2015.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-5

După ce această imagine cu uniforma de pompier a provocat vâlvă pe Internet, Tara a explicat că le sfătuiește pe mămici să vorbească mai întâi cu departamentul de Resurse Umane, înainte de a face poze în uniformă la locul lor de muncă.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-6

Această mămică este doctor în El Paso și a reușit să alăpteze cu succes timp de șase luni. Fotografia a fost publicată pe Facebook, în februarie.

Fotografii-controversate-cu-mame-care-alăptează-7

Intenția proiectului a fost de la bun început să demonstreze faptul că o femeie poate fi mamă cu program complet și să și lucreze în acest timp, reușind să se împartă între profesie și maternitate.

Sursă foto: Daily Mail

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa