ZYX Books îți face cadou de Mărțișor o carte, la Baby Boom 2023

Cristina Călin, redactor
scris pe

În perioada 2-5 martie 2023, ZYX Books se va afla la târgul Baby Boom. Vei găsi la standul nostru cărți de parenting utile încă din perioada de sarcină până la adolescența copilului.

În portofoliul ZYX Books sunt autori reputați în domeniul parentingului, care au ghidat generații întregi de părinți de-a lungul timpului: Laura Markham, Alfie Kohn, Jack Newman, William Sears, Sarah Okwell Smith. Cărțile lor sunt ghiduri de referință pentru toți cei care vor să găsească toate informațiile de care au nevoie pentru creșterea, îngrijirea și educarea copiilor.

ZYX Books la Baby Boom 2023

Vei găsi toate aceste cărți, dar și multe altele din portofoliul editurii Totul despre Mame la standul nostru de la Târgul Baby Boom care are loc în perioada 2-5 martie 2023 la Romexpo. Ne vei găsi la standul 20 A cu o ofertă specială de Mărțișor.

Cumperi o carte de parenting, iar noi îți facem un cadou: o altă carte la alegere, dintre titlurile noastre! Cartea cea mai ieftină va fi gratuită. Ofertă valabilă doar în cadrul Baby Boom Show, 3-5 martie 2022, în limita stocului disponibil. 

La standul nostru vei găsi persoane care te vor sfătui cu privire la cărțile care ți se potrivesc în funcție de ce etapă a vieții de părinte ești. Cărțile noastre sunt potrivite și pentru a fi făcute cadou unor viitori părinți sau celor care vor să își îmbunătățească relația cu copii lor.

Despre Baby Boom 2023

Târgul Baby Boom reunește majoritatea furnizorilor de servicii medicale destinate femeilor însărcinate și nou-născuților, dar și producători de cărucioare, haine, echipamente, mobilier pentru copii. De asemenea, vei putea participa și la cursuri despre alăptare, siguranță auto, îngrijirea bebelușului în primele zile, măsuri de prim ajutor.

În zilele de 2-4 martie programul la târg este între 10:00-19:00, iar pentru ziua de 5 martie 10:00-18:00. Biletul este 15 lei pentru adulți, iar copiii au intrarea gratuită. Pentru zilele de joi și vineri poți descărca de pe site-ul târgului o invitație cu care poți intra gratuit. Copiii au un loc de joacă special amenajat și un restaurant unde puteți lua masa în familie.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa