Două surori, salvate de la moarte de o fetiţă care şi-a dat viața pentru ele

Raluca Dumitrică
scris pe
salvati-de-la-moarte-totul-despre-mame
Keira Larsen

Keira, în vârstă de 10 ani, și-a dat viața pentru a salva două surori în pericol de a fi călcate de o mașină

Kiera Larsen, o fetiţă în vârstă de 10 ani din Lakeside, California, s-a sacrificat salvând două fetițe de unu, respectiv doi ani, trăgându-le din drumul unui SUV care mergea cu spatele. Cele două fetiţe pe nume Adison şi Emma, vecine cu Kiera, se jucau pe o alee din faţa casei lor, când maşina aparent scăpată de sub control s-a îndreptat cu viteză spre ele. Kiera a acţionat rapid şi le-a tras pe cele două fetiţe, dar a fost prea târziu pentru ea, fiind, din nefericire, prinsă sub roţi.

În urma impactului cu maşina, Keira a fost grav rănită şi, deşi mama sa vitregă i-a acordat primul ajutor la faţa locului şi i-a făcut şi manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic, iar decesul a fost declarat la spital.

Prietenii familiei au fost şocaţi de cele întâmplate, nevenindu-le să creadă că micuţa Keira, pe care au descris-o pentru un reportaj Fox 5 ca fiind „frumoasă, inteligentă, puternică şi un copil minunat care îi ajută mereu pe ceilalţi”, nu mai este.

Keira, un înger păzitor

Poliţiştii din localitate s-au deplasat urgent la faţa locului şi au început o anchetă care să determine cu exactitate de ce maşina a început să dea cu spatele pe alee.

„Un copil care a murit ca un erou, dacă stăm să ne gândim, sacrificându-şi viaţa pentru ca alții să trăiască”, a declarat poliţistul Kevin Pearlstein pentru Fox 5, citat de detroitnewstime.com. „Vom face o analiză a maşinii, să vedem care au fost cauzele accidentului şi dacă nu cumva a fost la mijloc o defecţiune a maşinii. Vom porni ancheta de aici”, a concluzionat reprezentantul poliţiei.

„Keira este un erou adevărat. Va fi mereu îngerul păzitor al copiilor mei”, a declarat Alissa Jenkins, mama fetițelor salvate, pentru postul de televiziune Fox 5. „Sunt singurii mei copii, iar ea le-a salvat viaţa. Amândouă ar fi putut să dispară într-o secundă, dar ea le-a salvat, făcând ceea ce ştia cel mai bine să facă, şi anume să îi protejeze pe cei din jurul său. Ea avea mereu grijă de fetiţele mele şi şi-a dat şi viaţa pentru ele”, a mai declarat mama.

Susţinere afectivă şi materială pentru familia îndurerată

Familia Kierei Larsen a lansat imediat şi o pagină personală de strângere de fonduri pentru a putea să acopere cheltuielile de înmormântare, iar reacţia oamenilor a fost imediată şi cu adevărat impresionantă. Pe lângă faptul că donaţiile au depăşit pragul de 85.000 de dolari, cei care au renunţat la câţiva bănuţi din portofel pentru a ajuta familia îndurerată au lăsat şi mesaje de susţinere pentru părinţii afectaţi. Familia nu a întârziat să răspundă acestui val de susţinere şi a sris câteva cuvinte pe care le-a postat online. „Toţi cei care aţi cunoscut-o pe Keira ştiţi că era o fetiţă extraordinară, frumoasă, deşteaptă şi amuzantă, care aducea atâta dragoste şi fericre atâtor oameni”, a scris familia. „Întreaga familie Larsen nu poate să vă mulţumească îndeajuns fiecăruia dintre voi pentru dragostea, susţinerea şi rugăciunile voastre. Nici nu ştiţi cât de mult ne-a ajutat în aceste clipe dramatice să vă ştim aproape de noi. Din nou, VĂ MULŢUMIM din adâncul inimilor noastre”, au mai scris membrii familiei.

Foto: www.gofundme.com.

Citește și:
Cum evităm accidentele?
Mamele îi dau viaţă copilului şi după naştere!
5 lucruri pe care copiii şi le vor aminti toată viaţa

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa