Dosar penal pentru o educatoare de la o creșă din Alba Iulia: „Urâtul naibii! Prostule! Măgarul naibii!”

Theodora Fintescu, redactor
scris pe
dosar penal pentru o educatoare
În înregistrare se aud copii plângând și adulți care îi amenință și jignesc.

Părinții unui copil care frecventează o creșă din Alba Iulia i-au montat acestuia un microfon în ghiozdanul de grădiniță, după ce copilul a început să-și schimbe comportamentul acasă, aparent fără motiv. Ceea ce au auzit acasă li s-a părut ireal.

În înregistrare, una dintre educatoare și una dintre îngrijitoare sunt surprinse lovind copiii și vorbindu-le foarte urât. Mai mult, unii dintre ei au fost pedepsiți și închiși în baie. Părinții au dus înregistrările la Poliție, iar celor două le-a fost deschis dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a spus Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, citată de agerpres.ro.

”Lasă piciorul jos, că o capeți!”

Iată câteva replici ale educatoarei și ale îngrijitoarei, înregistrate de aparatul montat în secret de părinți:

  • „Nu te mai suport deloc, nesimţitule!”
  • „Eşti o puturoasă!”
  • „De te ridici de pe saltea, te mănânc! Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat!”
  • „Urâtul naibii!”, „Prostule!”, „Măgarul naibii!”, „Zăpăcitule!”, „Lasă piciorul jos, că o capeţi!”

Cazuri asemănătoare au fost înregistratre în acest an și la alte creșe și grădinițe din țară. Cea mai aspră pedeapsă a fost primită de o îngrijitoare din Timișoara, care va face patru ani de închisoare pentru că a bătut un copil până i-a rupt un picior.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa