Cuplul care a pierdut trei copii îi urează bun venit micuței Violet

Iulia Mirică
scris pe
Anthony și Marite Norris, alături de copiii lor care au dispărut în accidentul aviatic

Trei copii din aceeași familie au murit într-un accident de avion acum aproape doi ani. Părinții lor tocmai l-au primit pe lume pe ce de-al patrulea copil al lor.

Un cuplu din Australia de Vest a pierdut trei copii, atunci când zborul MH17de la Malaysia Airlines a fost doborât în Ucraina. Acum au primit-o în familie pe fetița lor Violet. Micuța s-a născut la mijlocul lunii mai 2016, fiind al patrulea copil al lui Anthony Maslin și Marite Norris.

MH17 a fost doborât în iulie 2014 de o rachetă în timp e zbura peste estul Ucrainei, în drumul său de la Amsterdam la Kuala Lumpur, toate cele 298 de persoane de la bord murind. Douăzeci și șapte de australieni s-au numărat printre victime, printre care erau și Mo, Otis și Evie Maslin, împreună cu bunicul lor, Nick Norris Perth.

Părinții copiilor, Anthony Maslin și Marite Norris, au declarat că familia lor a fost răvășită de pierderea copiilor lor, în vârstă de 13, 12 și 10 ani.

„Trăim într-un iad dincolo de iad”, a declarat cuplul la o săptămână după accident. „Copiii noștri nu sunt aici cu noi – trebuie să trăim cu acest gând oribil, zi de zi și în fiecare moment, pentru tot restul vieții noastre.”

Dar aceștia au declarat să sosirea pe lume a fiicei lor, aproape doi ani mai târziu, este o dovadă a credinței lor că „dragostea este mai puternică decât ura.”

La două zile de la nașterea lui Violet, Maslin și Norris au spus că sunt de părere că fetița lor este un „cadou” trimis de membrii pierduți ai familiei lor.

Violet May Maslin
Violet May Maslin

„Încă trăim în durere, dar Violet și cunoașterea faptului că toți cei patru copii ai noștri sunt mereu cu noi aduc lumină întunericului nostru…”

„Vom continua să-i iubim pe toți cei patru copii ai noștri la fel. Violet aduce speranță și bucurie în viața noastră”, au spus australienii Anthony Maslin și Marite Norris.

Raportul de bord al comisiei olandeze de siguranță făcut public în luna octombrie a sugerat că o rachetă anti-aeronave Buk a dobor cel mai probabil avionul, dar întrebările despre cine o controla au rămas fără răspuns. Cele mai multe dovezi au indicat faptul că a fost vorba de o rachetă lansată de pe teritoriu separatist.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa