Mărturia unei mame: „Criminalul din Caracal acosta fete în gară de acum doi ani. A făcut-o și cu fata mea”

Cristina Călin, redactor-șef
scris pe
criminalul din caracal
Luiza Mihaela Melencu (stânga), Alexandra Măceșanu (dreapta)

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza Mihaela, avea o pasiune pentru adolescente și căuta contexte în care să le acosteze.

Una dintre cititoarele Totul despre mame, care locuiește în zonă, ne-a declarat că în urmă cu doi ani fata ei a fost acostată în gara din Caracal de Gheorghe Dincă. „Fata mea este sportivă, venea dintr-un cantonament și în gară la Caracal a coborât. Noi locuim într-o comună alăturată. Eu, de obicei, trimiteam pe cineva cunoscut să o ia. În noaptea respectivă stând și așteptând a venit acest individ la ea și a intrat în vorbă cu ea.” Fata cititoarei noastre este șatenă, cu părul lung, la fel ca cele două fete pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis.

Criminalul i-a spus fetei că el este taximetrist și o poate duce sau aduce oriunde ar avea nevoie. I-a dat o carte de vizită și i-a menționat că nu este nevoie decât să dea un bip și el se duce să o ia. La momentul respectiv fetei i s-a părut că Gheorghe Dincă este un bătrânel care pare serios. Era îmbrăcat în cămasă galbenă și vorbea frumos.

Fata a refuzat oferta, despre care suspectul spune că este convenabilă. Zilele acestea l-a recunoscut la televizor când a devenit cel mai cunoscut personaj din România în urma dispariției Alexandrei și Luizei Mihaela.

”Eu nici nu pot să privesc imagini cu aceste fete din pricina asta. Mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a ferit de acest monstru că la cum arată, un bătrânel ramolit, la prima vedere aveai încredere in el…”, a mărturisit cititoarea noastră.

A reunoscut că a curmat viața celor două tinere

Gheorghe Dincă a recunoscut, duminică, 28 iulie, că a ucis două fete.

Alexandra Măceșanu, din satul Dobrosloveni, a fost dată dispărută de părinții ei de joi, 25 iulie 2019. A plecat spre Caracal, unde făcea meditații, și la întoarcere, a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie pentru a ajunge acasă. Nu a mai ajuns niciodată.

Tatăl Alexandrei a fost cel care a mers la secția de poliție pentru a declara dispariția fetei. Potrivit unchiului fetei, Alexandru Cumpănașu, Președintele Asociației pentru Modernizarea României, șeful Poliției din Caracal, i-ar fi spus părintelui că dacă fata a plecat cu vreun iubit i se vor imputa costurile anchetei: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână! Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”

Criminalul din Caracal are 4 copii

Potrivit surselor din anchetă fata a sunat de trei ori la 112, joi, 25 iulie, la ora 11.00. Alexandra a descris amănunțit locul în care se afla: ”mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». De asemenea, le-a spus celor de la 112 că a fost legată cu sârmă și violată. Ultimele cuvinte ale fetei au fost: ”Vine!Vine!”.

După telefonul fetei, poliția și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) au bâjbâit căutând la trei adrese, niciuna dintre ele corecte. În jurul orei 3 dimineața au depistat locul de unde sunase Alexandra și au mers acolo, dar pentru că mandatul de percheziție le dădea voie să intre de-abia la 6 au ”supravhegheat” locuința suspectului. Dimineața când au pătruns pe proprietatea de aproape 2000 de mp au găsit oase ce seamănă cu cele umane, resturi din hainele fetei, bijuterii și pungi cu carne. Toate sunt duse la expertiză, dar, potrivit anchetatorilor aparțin Alexandrei.

Surse din anchetă precizează că mama Alexandrei a fost sunată de un bărbat miercuri, 25 iulie. Acesta i-a spus că fata a plecat la muncă în Belgia și că este bine.

Criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă, cunoscut ca Gheorghe Pocicu, este un fost mecanic auto care își câștigă existența ca taximetrist de ocazie pe mai multe rute din Olt. Are 65 de ani, este divorțat și are 4 copii. Fosta lui familie locuiește acum în Italia.

Tot de acest caz poliția leagă și dispariția unei alte tinere din județul Olt. Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani a plecat în urmă cu 4 luni de acasă, la Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. Fata locuia cu bunicii, mama ei fiind plecată la muncă în Anglia. La întoarcere a luat o mașină de ocazie, dar nu a mai ajuns acasă. De atunci părinții nu mai știu nimic despre ea.

Dispariția Luizei Melencu pare trasă la indigo cu cea a Alexandrei Măceșanu. Polițiștii din Olt spun că bunicul fetei a fost sunat de un bărbat, la puțin timp după ce fata nu a mai revenit acasă, și informat că Luiza a plecat în străinătate să muncească.

Sfârșit tragic pentru două adolescente date dispărute în Olt. Ipoteza poliției: crime în serie

Copiii noștri sunt sechestrați într-o țară fără speranță. Nu e nimeni la poartă să îi salveze

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa