Conferinţele de parenting TOTUL DESPRE MAME ajung în oraşul tău!

Raluca Dumitrică
scris pe

Conferințele TDM își încep la Brașov călătoria prin țară!

Trei dintre cei mai îndrăgiţi specialişti de parenting din ţara noastră, Monica Reu, trainer de comunicare nonviolentă, Diana Stănculeanu, psihoterapeut, şi Gáspár György, psiholog clinician, vor susţine pe 28 martie prima conferinţă TOTUL DESPRE MAME din afara Bucureştiului, la Hotel Kronwell din Braşov. Acest prim eveniment marca TDM care depăşeşte graniţa capitalei se va desfăşura sub numele „Părinţi conştienţi, copii fericiţi” şi, pe parcursul celor trei module din program, a câte două ore si jumătate fiecare, îşi propune să le ofere celor prezenţi instrumente teoretice și practice din sfera parentingului, pentru o viaţă conștientă și împlinită alături de copiii lor. Astfel, Monica Reu va susţine conferința „Curajul de a creşte copii cu empatie”, Diana Stănculeanu le va expune părinţilor tehnici despre „Cum să încurajăm autonomia copiilor”, iar Gáspár György va prezenta “Mindfulness pentru părinţi”.

Biletele pentru conferința „Părinți conștienți, copii fericiți” se pot achiziționa de aici.

Trei specialişti de parenting vor fi alături de părinţii din Braşov

Cei trei specialişti de parenting care se vor afla în faţa publicului braşovean pe durata întregii zile de 28 martie, Monica Reu, Diana Stănculeanu şi Gáspár György, au devenit extrem de îndrăgiţi de părinţi datorită calităţii informaţiilor expuse în cadrul evenimentelor pe care le-au susţinut în ultimii ani, printre care Serile TDM ocupă un loc special, dar şi prin prisma abordării unor subiecte inedite.

Teme de maxim interes pentru părinţi, la conferinţa „Părinţi conştienţi, copii fericiţi”

„Cum încurajăm autonomia copiilor”, „Curajul de a creşte copii cu empatie” şi „Mindfulness pentru părinţi” sunt cele trei teme de maxim interes pentru părinţi care vor fi atent şi pe larg dezbătute la conferinţa TOTUL DESPRE MAME „Părinţi conştienţi, copii fericiţi” din Braşov, unde părinții prezenți vor primi informații pe care le pot îngloba în stilul lor de educaţie şi de viaţă, pentru a face paşi crescători în scara evoluţiei famililale şi a fericirii personale şi de cuplu.

Programul conferinţei de pe 28 martie este următorul:

09:30 – 12:00: Diana Stănculeanu – „Cum încurajăm autonomia copiilor”
12:00 -12.30: pauză de cafea
12:30 – 15:00: Gáspár György – „Mindfulness pentru părinţi”
15:00 – 15:30: pauză de cafea
15:30 – 18:00: Monica Reu – „Curajul de a creşte copii cu empatie”

„Conferinţele TOTUL DESPRE MAME în oraşul tău” vin în întâmpinarea nevoii şi dorinţelor părinţilor din întreaga ţară care doresc să fie la curent cu tot ce este ce este nou, eficient şi benefic în sfera de parenting. Având ca punct de plecare „Serile TOTUL DESPRE MAME”, seria de evenimente de succes desfăşurate lunar în Bucureşti, aceste conferinţe vor oferi unui număr şi mai mare de părinţi posibilitatea de a accesa un conţinut valoros şi de a cunoaşte speakerii care să le răspundă propriilor temeri sau întrebări.

Biletele pentru conferinţa „Părinți conștienți, copii fericiți” se pot achiziţiona online, prețul unui bilet fiind de 120 de lei. Se acordă o reducere de 10% pentru pachetele de 10 bilete, cumpărate pâna pe 8 martie. Prețul unui bilet achiziționat direct la conferință va costa 140 lei. De asemenea, toate cărţile editate de Multi Media Est Publishing vor putea fi cumpărate de la conferinţă direct de la standul de carte ce se va organiza special pentru eveniment.

Un proiect susţinut de Reţeaua privată de sănătate Regina Maria.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa