COMUNICAT DE PRESĂ: #sofisticata – colecţie caritabilă de genţi

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

#sofisticata – colecția caritabilă de genți

PE 28 octombrie a avut loc lansarea colecției #sofisticata sub semnătura actriței Tily Niculae și a designerului Laura Olaru. O colecţie caritabilă care și-a propus să creeze atât notorietate în rândul prematurității, dar să și ofere un ajutor concret nou născuților înainte de termen, prin Asociația Unu și Unu – prima și singura asociație de părinti care apără drepturile copiilor prematuri din România.

Genți moderne și practice

Fire energică, creativă, pragmatică, dar și fashionistă, Tily a creat un nou concept dedicat mamelor, dar și femeilor de business moderne. A reușit să-i transmită viziunea sa designerului Laura Olaru, care nu este doar un artist cu har, ci și mamă și a empatizat ușor atât cu designul modern și pratic al genților, dar și cu susținerea luptătorilor de câteva sute de grame.

„Am admirat mereu femeile puternice, frumoase dar și sensibile în același timp. În colecția #sofisticata au reușit să îmbine perfect creativitatea și generozitatea lor și au lansat un proiect caritabil unic în România, marcate fiind de cele 18.000 de nașteri premature anuale din țara noastră, dar și motivate să aducă o contribuție care să susțină proiectele Asociației Unu și Unu. Această lansare nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat” este de părere Diana Gămulescu, Vicepreședinta Asociației Unu și Unu.

Colecția cuprinde trei modele de genți din piele, în 3 nuanțe aflate în tendințele toamnă-iarnă 2015, cu linii curate, forme clasice care aduc însă omagiul stilului sofisticat și a fost special creată pentru mamele și femeile chic, dar și generoase.

Produsele pot fi comandate direct de pe pagina de facebook: LauraOlaruOfficial, iar o parte din încasări vor fi redirecționate către Asociația Unu și Unu.

Brunchul a avut loc la Gargantua în București și publicul alcătuit din persoane publice, bloggeri, jurnaliști, designeri au aflat astăzi care este legătura dintre fashion, filantropie și eroii de doar câteva sute de grame.

Despre Asociația Unu și Unu

Este prima și singura asociație de părinți care apăra drepturile copiilor din sarcini multiple și/sau prematuri și ale familiei acestora, oferind suport pe perioada spitalizării și după externare. Asociația Unu și Unu este membră a EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants), organizație care adună reprezentanți din peste 50 de țări.

Misiunea Unu și Unu este de a îmbunătăți sănătatea bebelușilor prin proiecte de prevenție privind nașterea prematură, informare și educare a societății civile privind nașterea înainte de termen, oferirea de suport părinților cu copii născuți înainte de termen și derularea de proiecte privind urmărirea, monitorizarea copiilor după externare până la vârsta de doi ani. Viziunea Asociației Unu și Unu este să devină vocea prematurilor, a multipleților și a părinților lor din România.

Te-ar mai putea interesa