Comunicat de presă: S-a deschis Clubul Kindi

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Sâmbăta, pe 10 octombrie, am lansat Clubul Kindi cu Ziua porții deschise!

Copii minunați, care știu să trăiască fiecare clipă, părinți deschiși, toți plini de entuziasm, au avut parte de o zi de copilărie in stilul Kindi. A fost un „demo” de 3 ore, în care am experimentat câte puțin din ce vom face când vom fi la club: ne-am făcut prieteni noi, ne-am jucat cu emoții și culori, iar în final copiii au pus în scenă o petrecere creativă, în calitate de actori.

Dar ce este Kindi? Pe scurt, un spațiu creat în jurul familiei acestor vremuri din România. Kindi nu vrea să fie „încă o activitate” la care să alergați cu cel mic prin oraș. Kindi este spațiul în care timpul lui liber este timp de reîncarcare, dar și de dezvoltare prin joc, lăsându-l să se bucure de copilărie, de libertatea de a fi el însuși.

Mesajul nostru e simplu: noi nu vă spunem să aduceți copiii la noi, ca să ii facem mai deștepți și mai talentați decât sunt ei oricum. Noi putem ajuta să scoatem la lumină ce e bun in copii, ocupându-ne de zonele în care sistemul formal pătrunde mai rar, dar sunt esențiale pentru startul lor bun în viață: învățarea emoțională și socială.

Abordând acest teritoriu, ne va ajuta să vă știm pe voi, parinții, implicați și în relații sincrone cu copiii. Noi vă suntem alături oricând e nevoie și vrem să fiți cu noi!

Clubul de timp liber și Clubul de vacanțe, Baby parking – pentru cei mai mici, toate fac parte din conceptul Kindi, de orientare Montessori, accesibil oricărui parinte. Ne dorim deschidere, interacțiune și networking cu părinții din comunitatea noastră, la Clubul de parenting. Iar petrecerile noastre sunt altfel decât cele pe care le știți: sunt Petreceri creative, croite după personalitatea și preferințele copilului vostru.

Kindi este un concept de educație non-formală creat cu suflet și cu multă documentare, în care fiecare copil se va regăsi și va avea libertatea de a fi el.

S-a născut din pasiune pentru copilărie și pentru tot ce inseamnă ea în viața viitorului adult. Dar și din dorința noastră de a contribui, atât cât ne stă în putință, la a schimba ceea ce nu ne place în jur, căci știm că a crește copii în această țară este adesea o provocare. Ne dorim să fim alături de părinții ca și noi, ocupați și nevoiți să iși lase copiii pe mâna unui sistem adesea rupt de lumea în care trăim, pentru a-i “echipa” pe copii pentru viață, de la vârsta la care lucrul acesta se face natural.

Daca vă place de noi, alegeți Kindi! Ne găsiți pe str. Delea Veche nr.35. Și pe www.kindi.ro sau pe Facebook: Kindi-Club copii.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa