Cea de-a treia ediţie Social Media for Parents revine pe 22 iulie

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Evensys organizeaza pe 22 iulie 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti, Social Media for Parents, cea de-a treia editie a evenimentului ce reuneste anual parintii activi in mediul online si aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia.

Evenimentul include trei sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media. Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

Povesti de succes, inspirationale, sfaturi si tehnici de promovare ale unui blog si exemple concrete, dar si strategii de realizare a campaniilor pe Facebook, sunt doar cateva dintre subiectele pe care conferinta le va atinge.

Social Media for Parents este un eveniment despre blogging, social media, parenting si lifestyle. Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi raspunsuri la intrebari actuale, instrumente utile in mediul online, povesti si idei de succes despre parenting si blogging.

Printre vorbitorii evenimentului se numara: Urania Cremene (Parenting Trainer, Speaker and Coach, conferinteleuraniacremene.ro), Ana Nicolescu (Blogger, Mamica Urbana), Otilia Mantelers (Parenting, Connection Instructor), Ioana Macoveiciuc (Blogger, Printesa Urbana),

Mihaela Feodorof (Managing Partner, Yourway – Life and Career Counseling), Veronica Dogaru (Corporate Communication Manager, Orange), Ana Maria Mitrus (Blogger, Meseria de parinte), Oana Bulexa (Managing Director, MSLGroup The Practice), Alexandru Negrea (Consultant, Social Media).

Social Media for Parents este organizat de Evensys in parteneriat cu Banca Transilvania si Orange.

Participarea se face pe baza unei invitatii gratuite solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: [email protected]. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul evenimentului.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa