Bucureştenii sunt aşteptaţi, cu mic, cu mare, la joacă în mall Promenada

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Evenimentele dedicate copiilor continuă în weekend-ul 11-12 iulie cu o incursiune în lumea poveștilor

Mall Promenada continuă seria de evenimente recreative pentru copii, în weekend-ul 11-12 iulie, cu o nouă ediție susținută de echipa Akka Show. Pe terasa centrului comercial din  Floreasca, cei mici se vor bucura de activități educative prin joacă, alături de actori și animatori cu o îndelungă experiență în programele pentru copii.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 11 iulie, de la ora 17:00, cei mici vor păși în lumea poveștilor. În cadrul unui show interactiv „Poveștile lumii”, aceștia vor confecționa o carte ilustrată și vor păși într-o altă lume, care îi va purta într-o călătorie plină de peripeții și pilde din minunata lume a poveștilor din întreaga lume.

Duminică, 12 iulie, de la aceeași oră, pe terasa Promenada, își va face apariția Pinocchio. Cei mici vor da viață păpușii năzdrăvane folosind linguri de lemn și alte accesorii, iar la finalul atelierului de creație vor păși în lumea lui Pinocchio în cadrul spectacolului “Aventurile lui Pinocchio”.

Seria de evenimente „La Joacă” are loc pe terasa mall Promenada în fiecare weekend, începând cu ora 17:00. Acest nou concept de evenimente, inaugurat de centrul comercial din Floreasca la finalul anului 2014, propune activități recreative și educative special concepute pentru micuții între 3 și 10 ani.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa