S-a lansat colecţia de produse pentru vacanţă Travel Collection

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Comunicat de presă: BestValue lansează colecția de produse pentru vacanță Travel Collection

BestValue, rețeaua de magazine Travel Retail situate în aeroporturi, lansează colecția de produse pentru vacanță Travel Collection, sub conceptul Summer of Freedom. Travel Collection reprezintă o selecție de produse destinate acestui sezon, care pot fi achiziționate în aeroport la prețuri de Duty Free.

În perioada iulie – august 2015, colecția pune la dispoziție pasagerilor 27 de produse exclusive, în culori care permit libertatea asortării cu orice moment al vacanței, indiferent de destinația aleasă. Printre produsele din colecție se numără pălării de soare, genți pentru plajă, pareo-uri, skateboard-uri și alte acessorii pentru femei, bărbați și copii. Travel Collection reprezintă punctul de interes al calătoriei prin aeroport, iar expunerea produselor are la bază un design de mobilier în spirit de vacanță.

Despre Best Value

Millenium Pro Design operează sub brandul BestValue, o rețea de magazine situate în cele mai importante aeroporturi din România, precum București (Otopeni), Cluj și Timișoara, Craiova, Sibiu și Tîrgu Mureș.

Millenium Pro Design beneficiază de know-how-ul și suportul logistic al Gebr. Heinemann, care a devenit în 2006 acționar al Millenium Pro Design și care este  companie numărul 1 pe piața de travel retail din Europa.  Detalii despre BestValue și despre serviciile pe care le pune la dispoziție pot fi accesate pe site-ul www.bestvalue.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa