Meghan și Harry l-au prezentat pe bebelușul regal care a primit un nume neobișnuit FOTO

Cristina Călin, redactor
scris pe
bebelușul regal

Primul copil al Ducelui și Ducesei de Sussex a fost prezentat astăzi, 8 mai. Bebelușul regal, născut luni, 6 mai, a fost adus în fața întregii lumi înfășat într-un șal alb, în cadrul unei conferințe la Palatul Windsor.

Bebelușul va purta numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor și nu va avea niciun titlu regal. Părinții săi nu și-au dorit acest lucru pentru el, exprimându-și dorința de a-l crește cât mai normal.

Meghan Markle a spus în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat copilul că cel mic are un temperament foarte dulce și că este foarte calm. ”Este ca un vis!”, a declarat Ducesa de Sussex. Atât Meghan, cât și Hary au fost foarte relaxați și au râs menționând că habar nu au de unde a luat bebelușul calmul.

”Este o adevărată magie! Este extraordinar. Am alături de mine doi dintre cei mai buni băieți din lume și sunt foarte fericită”, a mai spus Meghan. În această notă de entuziasm, a completat-o Harry care s-a arătat încântat de rolul de tătic. ”Nu au trecut decât două zile, dar suntem amândoi fermecați de micuțul nostru ghem de fericire!”, a spus Harry.

Bebelușul regal arătat lumii

Niciunul dintre ei nu a putut să spună cu cine seamănă bebelușul admițând că în primele două săptămâni micuții trec prin schimbări fizice semnificative. ”Urmărim foarte atent modul în care se produc aceste schimbări și vom continua să o facem mai ales în următoarea lună. Oricum, am observat că în fiecare zi se modifică puțin câte puțin”, a declarat Ducele de Sussex.

La sfârșitul conferinței cei doi au mulțumit pentru toate gândurile bune, dar nu au vrut să îl prezinte cu fața la camere, glumind că deja i-a ieșit niște păr de față.

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a purtat o rochie albă creată de Givenchy și pantofi nude Manolo Blahnik.

Bebelușul regal are 3,200 kg, potrivit anunțului făcut pe contul de Instagram al cuplului. Pentru fericitul eveniment a venit în Marea Britanie și mama Ducesei care își așteaptă primul nepot la locuința tânărului cuplului, Frogmore Cottage, potrivit unui comunicat remis de Casa Regală Britanică.

bebelușul regal

La nașterea care a avut loc la ora 5.26 dimineața, la casa cuplului, Frogmore Cottage, a participat și Prințul Harry. Câteva ore mai târziu, proaspătul tătic, vizibil emoționat, a apărut într-un film în care a povestit experiența trăită.

”Mama și bebelușul sunt foarte bine. Sunt foarte încântat că eu și Meghan am devenit părinții unui băiețel în această dimineață. A fost cea mai uimitoare experiență la care puteam să iau parte, de departe mai frumoasă decât mi-am imaginat”, a declarat Prințul Harry.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa