Reporterul CNN Anderson Cooper, care este gay, a devenit tată datorită unei mame surogat

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Anderson Cooper, în vârstă de 52 de ani, a postat fotografii în care apare alături de fiul lui, Wyatt,  pe pagina lui de Instagram, dar și la sfârșitul unei transmisii pe CNN despre pandemia de coronavirus. Wyatt Morgan Cooper s-a născut luni, 27 aprilie 2020, cântărind 3.200 kg.

„A fost o perioadă dificilă în viața noastră și cu siguranță vine o perioadă dificilă. Cred că este foarte important în special în aceste vremuri tulburi să încercăm să ne bucurăm de momentele fericite. Chiar în timp ce plângem pierderea persoanelor dragi, suntem binecuvântați cu iubire. Luni, am devenit tată”, a mărturisit Cooper, în direct, pe CNN.

„Nu am spus niciodată asta până acum, cu voce tare… sunt încă surprins. Sunt tată. Am un fiu. Și vreau să îl întâlniți și voi.”

Pe pagina de Instagram a reporterului CNN apar mai multe informații despre mama surogat datorită căreia Cooper a devenit tată, în SUA fiind legale astfel de proceduri de reproducere umană asistată.

View this post on Instagram

A post shared by Anderson Cooper (@andersoncooper)

Anderson Cooper, tată gay: „Sunt recunoscător mamei surogat care l-a purtat pe Wyatt”

„Vreau să vă împărtășesc o veste. Am devenit tată. Acesta este Wyatt Cooper. Are trei zile. L-am numit după tatăl meu, care a murit când aveam zece ani. Sper să pot fi un tată la fel de bun ca el. Al doilea prenume al fiului meu este Morgan. Este din partea mamei mele. Știu că mamei și tatălui le-ar fi plăcut numele Morgan, deoarece am găsit recent o listă pe care au făcut-o acum 52 de ani, când încercau să se gândească la un nume pentru mine. Wyatt Morgan Cooper. Fiul meu. Cântărește 3.200 kg, este dulce, moale și sănătos și sunt extrem de fericit”, a scris Cooper pe pagina lui de Instagram.

„În calitate de copil gay, nu am crezut niciodată că ar fi posibil să am un copil și sunt recunoscător pentru toți cei care m-au ajutat, medicilor și asistentelor și tuturor celor implicați în nașterea fiului meu. Cel mai mult, sunt recunoscător mamei surogat care l-a purtat pe Wyatt, care a avut grijă de el cu drag și tandrețe, și l-a adus pe lume. Este o binecuvântare extraordinară – ceea ce ea și toate mamele surogat oferă familiilor care nu pot avea copii. Femeia care l-a adus pe lume le Wyatt are o familie frumoasă a ei, un soț minunat care o susține și copii. Sunt incredibil de recunoscător pentru tot sprijinul pe care l-au oferit pentru Wyatt și pentru mine. Familia mea este binecuvântată să aibă această familie în viața noastră.”, a mai mărturistit reporterul CNN.

„Îmi doresc ca mama, tata și fratele meu, Carter, să fi fost acum în viață să îl vadă pe Wyatt. Îmi place să cred că îl pot vedea. Îmi imaginez că sunt toți împreuncă, cu brațele în jurul celuilalt, zâmbind și râzând, fericiți să știe că dragostea lor este vie în mine și în Wyatt și că familia noastră continuă”.

Dacă ți s-a părut interesant acest articol, îți recomandăm să citești și:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa