Amway prezintă bodykey by NUTRILITE™

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

NUTRILITE™, programul de control al greutății care vine în întâmpinarea nevoilor tale

Imaginează-ți o dietă ca un costum croit special pe măsura nevoilor și preferințelor tale. bodykey by NUTRILITE™ este un nou concept privind controlul greutății, bazat pe un program personalizat de dietă și exerciții fizice, dezvoltat pentru tine. Această metodă inovatoare și eficientă de a gestiona greutatea te va ajuta să te pregătești mult mai ușor pentru perioada verii și să treci cu brio testul costumului de baie.

bodykey by NUTRILITE™ îți oferă un program personalizat și echilibrat în vederea menținerii unei greutăți optime pe termen lung. bodykey nu este doar o listă de alimente și exerciții fizice, ci un program conceput pentru și împreună cu tine, prin intermediul unui sistem interactiv care permite o mare flexibilitate, astfel încât să se potrivească perfect cu stilul tău de viață.

O analiză detaliată a particularităților genetice individuale și a stilului tău de viață permite experților bodykey să elaboreze un plan adecvat nevoilor tale specifice, luând în considerare că nu ești doar o persoană care urmează o dietă, ci și o persoană unică.

Cu bodykey by NUTRILITE™, călătoria către atingerea greutății dorite este ușoară de la început până la sfârșit. Pentru a începe programul personalizat de control al greutății, trebuie să urmezi doi pași simpli:

  1. FĂ-ȚI TESTUL GENETIC – o probă de ADN oferă experților bodykey™ informații esențiale despre modul în care organismul reacționează la grăsimi și glucide, precum și la diferite tipuri de activități fizice. Prin analiza consecințelor metabolice a cinci variații de gene, influența acestora asupra genotipului uman și numeroasele efecte pe care le au asupra metabolismului, oamenii de știință au descoperit o metodă complexă pentru a crea o dietă și un plan de exerciții fizice pe măsura caracteristicilor individuale identificate.
  1. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE WWW.BODYKEY.RO și completează chestionarul din cadrul secțiunii Crearea Planului Individual. Acest pas va ajuta experții bodykey™ să își formeze o imagine clară în ceea ce te privește, atât din punct de vedere al datelor tale, cât și al stilului tău de viață și al preferințelor pe care le ai. Astfel, ei vor înțelege nevoile tale și ale organismului tău și vor putea dezvolta tipuri de meniuri și activități fizice pe care să le poți aplica în viața de zi cu zi.

Toate aceste detalii oferă experților bodykey™ posibilitatea de a concepe un Plan de dietă și exerciții fizice simplu, plăcut și mai ales eficient.

bodykey by NUTRILITE™ îți oferă un plan complet care include o varietate de mese instant, rețete și suplimente nutritive, care te ajută să nu te abați de la dieta urmată, indiferent de situație. Planificarea meselor prin bodykey™ îți permite să consumi alimente adaptate nevoilor tale, astfel încât ceea ce mănânci să fie în conformitate cu ceea ce funcționează pentru tine, și nu invers.

În plus, beneficiezi de sfaturile unei echipe de experți care te vor ghida și te vor sprijini în călătoria spre atingerea greutății optime. Prin susținerea constantă pe care experții bodykey by NUTRILITE™ o oferă, poți conta pe un program sigur și eficient, care garantează confidențialitatea datelor tale personale. Poți urma  întregul program din confortul propriei tale locuințe.

Cu bodykey by NUTRILITE™, tu ești pe primul loc. Dieta și programul de exerciții sunt realizate pe baza nevoilor tale specifice de către experți dornici să te susțină în drumul către atingerea greutății optime.

Pentru mai multe informații despre bodykey by NUTRILITE™ va rugăm să accesați www.bodykey.ro.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa