Ai grijă de tine și familia ta cu produsele Septona!

Ileana Mirescu
scris pe

Felul în care alegem produsele personale de îngrijire este de cele mai multe ori modul în care ne arătăm grija pe care o purtăm celor dragi, dar și respectul față de noi înșine și mediul înconjurător. După aceleași principii se ghidează și compania grecească Septona.

Grija pentru mediu depinde de fiecare dintre noi, iar Septona  investește constant în soluții menite să reducă impactul asupra mediului înconjurător și să producă cât mai multe produse eco-FRIENDLY.

Când vorbim de produse personale de îngrijire vorbim în primul rând de încredere, produsele Septona având particularitatea de a se integra rapid și de a deveni o constantă în viața de zi cu zi a consumatorilor. De aceea, Septona a implementat un sistem complex de monitorizare și certificare a calității, o călătorie de cercetare și îmbunătățire susținută.

Produsele Septona sunt pentru întreaga familie, cu un portofoliu bogat și perfect adaptat celor mai exigente și mai diversificate nevoi.

Șervețelele antibacteriene – prima barieră împotriva infecțiilor

Acasă, la birou, în excursii, la școală sau cumpărături, șervețelele antibacteriene Septona îți oferă protecția și prospețimea de care ai nevoie. Conțin 20% Alcool ethilic și agent dezinfectant digluconat de clorhexidina cu ajutorul cărora elimină 99.9% dintre bacterii și 99.9% din virusuri, inclusiv H1N1, H3N2 sau Escheria Coli. Eficacitatea lor antibacteriană și virucidă este testată și dovedită conform celor mai înalte standarde europene. Nu conțin parabeni și alergeni.

Sortimente:

  • Șervețele antibacteriene cu aromă de măr verde (15 bucăți per pachet și 60 de bucăti per pachet),
  • Șervețele antibacteriene cu aromă de flori de portocal (15 bucati per pachet)
  • Șervețele antibacteriene pentru copii în deplasare (15 bucăți per pachet).

Șervețelele pentru pielea delicată a bebelușilor

Șervețelele Septona pentru bebeluși sunt catifelate și sunt ideale pentru îngrijirea zilnică a pielii delicate a copilului, chiar din prima zi de viață. Formula lor pură cu PH natural de 5.5. curăță cu blândețe pielea bebelușului, oferind în același timp o senzație plăcută de prospețime. Sunt testate dermatologic, hipoalergenice, fără parabeni, alergeni, alcool, propilen glicol și izotiazolinone.

Sortimente:

  • Șervețele umede de bebelusi cu aloe vera (80 de bucăți per pachet și travel pack de 20 bucăți)
  • Șervețele umede de bebelusi cu mușețel (64 bucăți per pachet)
  • Șervețele umede de bebelusi piele sensibilă  (64 bucăți per pachet și travel pack de 20 bucăți)
  • Șervețele umede premium de bebeluși 99% apă pură (64 bucăți per pachet).

Bețișoare biodegradabile, pentru o planetă mai verde în viitor

Septona a creat bețișoarele 100% bidegradabile, făcute din tije de hârtie, cu bumbac pur 100%, absorbant în mod natural, cu textură fină și delicată. Sunt disponibile atât pentru adulți, cât și în varianta cu opritor pentru urechile mici și sensibile ale copiilor.

Dischete demachiante

O gamă completă pentru a-ți descoperi frumusețea naturală: conțin 100% bumbac pur, sunt hipoalergenice și testate dermatologic, nu lasă scame și sunt compatibile cu tenul normal și sensibil.

Produsele Septona pot fi achiziționate din hyper-marketuri, super-marketuri, Bebetei și online de pe:

www.emag.ro, www.comenzi.bebetei.ro, www.cora.ro, www.auchan.ro, www.carrefour.ro, www.market365.ro, www.alimentaraonline.com, www.doraly.ro . Pentru a fi la curent cu noutățile, nu uita să ne urmărești pe Facebook (https://www.facebook.com/SeptonaRomania/) și Instagram (https://www.instagram.com/septona_romania/?hl=cs).

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa