A treia ediţie a Galei Din Inimă pentru Viitor, 29 Octombrie 2015, Palatul Cotroceni

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Avem deosebita plăcere să dedicăm cea de-a treia ediţie a Galei noastre aniversării a 140 de ani de la naşterea Reginei Maria, Regina care ne inspiră în toate proiectele noastre. De asemenea, suntem onoraţi să putem organiza acest eveniment caritabil la Palatul Cotroceni, asociat atât de strâns cu viaţa Reginei Maria, cu sprijinul Administraţiei Prezidenţiale.

Prima ediție a Galei Din Inimă pentru Viitor a fost organizată pe 16 noiembrie 2013 în beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale. Cu sprijinul a peste 20 de companii de top din România și a tuturor invitațiilor prezenți, peste 270 persoane, vedete și personalități publice, reprezentanți ai mediului de business, instituțional, societate civilă și mass-media, am reușit să strângem aproape 47.000 de euro. Gazdele evenimentului, doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu au avut alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, precum și alte personalități și invitați surpriză: Horia Brenciu, Grigore Leșe, Amir Heidarkhodaee, Ozana Barabancea și Jazzappella.

Ediţia a doua a Galei Din Inimă pentru Viitor, 11 octombrie 2014 a adus împreună, pentru prima dată sub forma unui parteneriat de responsabilitate inedit în slujba unei cauze sociale două companii de telecom: Fundaţia Vodafone România şi Telekom România.

Cu sprijinul a peste 20 de companii de top din România și a tuturor invitațiilor prezenți, peste 250 de persoane am reușit să strângem 65.000 de euro. Am avut alături invitaţi de marcă, precum: Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Excelența Sa Dan BenEliezer, Ambasadorul Israelului, Excelența Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, Prințesa Marina Sturdza, precum și alte personalități și invitați surpriză: Qvartetul Chromatic, Maria Chifu, Grigore Leșe, Maria Răducanu, Monica Anghel, Ozana Barabancea, Jezebel și Zoli Toth Project. Din donații și sponsorizări am reușit să facem, în toți acești ani, mai mult decât am visat, oferind siguranță, sănătate și speranță.

Dorim să vă cerem ajutorul pentru a transforma împreună dramele unor oameni într-o poveste cu final fericit. Vă invităm să vă alăturați partenerilor și susținătorilor actuali pentru a oferim în continuare servicii medicale și sociale unor oameni care au nevoie de un stadiu de normalitate în viaţa lor, pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui să reprezinte un lux și cărora li s-a pus eticheta de „săraci”. Vă rugăm să regăsiți mai jos mai multe modalități de implicare în Gala Din Inimă pentru Viitor, pentru a ajuta la susţinerea celor două Policlinici Sociale.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa