Comunicat de presă: A-DERMA lansează Epitheliale AH DUO

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

A-DERMA lansează Epitheliale AH DUO, prima cremă de îngrijire cu eficacitate dublă pentru regenerarea pielii

A-DERMA își reînoiește portofoliul cu o lansare plină de inovație și cercetare: Epitheliale AH DUO, o cremă dermatologică ultra-reparatoare și cu efect împotriva cicatricilor, ce se constituie într-un pas înainte pentru repararea pielii lezate.

Această cremă are un puternic istoric dermatologic și științific, căci în 1993 Epitheliale AH a fost prima cremă cu acțiune de vindecare asupra cicatricilor, ca mai apoi în 2004 să fie prima cremă cu acțiune de vindecare asupra cicatricilor ce conține acid hialuronic ca ingredient activ.

Dacă facem un mic sondaj de opinie, vom realiza că toți dintre noi avem o cicatrice. Da, unele dintre ele sunt semne distinctive și poate chiar atrăgătoare (hint…buzele lui Joaquin Phoenix 🙂 ), însă altele ne-ar fi plăcut să nu existe. Aici intervine Epitheliale AH DUO.

După 8 ani de cercetare, Epitheliale AH DUO își certifică expertiza printr-o inovație brevetată-  CICAHYALUMIDE® este sinergia dintre 3 ingredienți activi:

  • L-ĂLA-L-GLU, o dipeptidă folosită adesea de către sportivii de performanță pentru a se reface după un efort substanțial, deci cu rolul de a accelera metabolismul
  • Extract din lăstar de Ovăz Rhealba® din culturi organice, ce se găsește exclusiv în formula produselor A-DERMA, cu rolul de a calma și repara pielea
  • Acid Hialuronic, ce menține pielea hidratată și previne formarea crustelor

Efectul dublu este susținut de către rezultatele extraordinare ale studiilor efectuate atât în-vivo, cât și în-vitro: +380% în închiderea rănilor (efectul de ultra-reparare) și 94% eficacitate percepută în doar 15 zile împotriva cicatricilor reziduale.

Epitheliale AH DUO se poate aplica post-intervenții dermatologice sau estetice, precum peeling sau laser, dar și în cazul pielii lezate, împotriva cicatricilor reziduale. Crema poate fi utilizată atât de copii, cât și de adulți, pe față și pe corp. Textura sa este adaptată pentru a fi ușor de aplicat și cu absorbție rapidă, cu o toleranță optimă căci nu conține parabeni, fenoxietanol sau parfum.

În ceea ce privește modul de aplicare, se recomandă aplicarea de două ori pe zi pentru o reparare completă a pielii.

Clienții pot achiziționa EPITHELIALE AH DUO 40ml din farmacii, cu prețul recomandat de 56 lei.

DESPRE A-DERMA

A-DERMA este brandul pionier în dermatologia bazată pe extracte din plante, cu numeroase inovații în domeniu:

  • Prima formulă fără săpun disponibilă în farmacii
  • Primul emolient pentru pielea atopica
  • Primul emolient creat prin tehnologia cosmeticii sterile

Acționând cu blândețe naturală, A-DERMA este marca de îngrijire a pielii fragile, pe bază de ovăz dermatologic Rhealba®, cu rolul de a echilibra barieră cutanată a pielii, de a calma și de a repara pielea.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa