70% dintre copii vor să înceapă noul an şcolar cu personajele lor preferate

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

 

  • 87% dintre copii știu ce rechizite vor pentru noul an școlar iar părinții le respectă decizia
  • Cel mai important lucru pentru 70% dintre cei mici este ca rechizitele să aibă personajul lor preferat

Săptămâna înainte de începerea școlii este cea mai efervescentă, când au loc cele mai intense pregătiri. Conform ultimului studiu online realizat de Noriel pe aproximativ 4500 de părinți din România, 72% dintre respondenți lasă pregătirile de Back to school pentru ultima săptămână înainte de începerea școlii, iar timpul total investit nu depășește 1-2 săptămâni , conform declarațiilor a 92% dintre părinții.

Ce caută copiii? Personaje!

Un real ajutor în procesul de achiziție sunt și copii, întrucât 87% dintre copii știu ce vor și de ce au nevoie în materie de rechizite iar părinții țin cont de preferințele lor, și numai 12,6% dintre părinți fac cumpărăturile pentru școală fără a avea copiii alături.

De departe, cel mai important lucru pentru 70% dintre cei mici când își aleg rechizitele este să aibă personajul preferat. Culoarea este importantă doar pentru 23% dintre copii. Totodată, 37% dintre copii au cerințe precise de accesorii, cum ar fi brățările din cauciuc sau haine de un anumit stil.

„Până la 30 septembrie, Noriel are oferte pregătite pentru copii și părinți, cu reduceri de până la 60% pentru produsele Back to school, dintre care 60 de modele de ghiozdane cu 28 de licențe și personaje printre care vedetele Minions, Transformers, Star Wars, Lego, super-animăluțele Littlest Pet Shop, Țestoasele Ninja, Doctorița Plușica, prințesele Elsa și Ana din Frozen, Sofia the First, Barbie și Monster High, Cenusereasa, Inside Out și clasicii Mickey, Minnie, Spiderman, Thomas, Winnie the Pooh”, a declarat Corina Lazăr, Marketing Manager Noriel.

Ce caută părinții? Oferte!

Procesul de achiziție nu este unul simplu, 70% dintre părinți combină magazinele online, cele specializate și hypermarket-urile, în funcție de nevoi și oferte, și 47% chiar vizitează minim trei magazine pentru a se asigura că au cele mai bune oferte. 62% dintre respondenți au cumpărat sau plănuiesc să facă și cumpărături online.

Începând cu acest an, Noriel a adus în oferta sa disponibilă online, pe noriel.ro, și în magazinele MegaStore o colecție extinsă de haine pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani. Categoriile de produse variază de la body-uri, bluze, pantaloni, rochii la încălțăminte sau chiar trusouri de botez și sunt grupate pe trei categorii de vârstă: 0-2 ani, 3-6 ani și 7-14 ani.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa